Skip to main content

Ser ingen grunn til åpen garderobe

HIT, MEN IKKE LENGER: Morten Morisbak Skjønsberg ser ikke behovet for å slippe pressen inn i garderoben.FOTO: RAGNHILD GULBRANDSEN

Stabæk-kapteinen ser ikke behovet for å slippe pressen inn i garderoben, slik klubbens mediesjef antydet i forrige uke.

– Jeg mener at det må være opp til oss spillerne og støtteapparatet, og foreløpig har vi ikke diskutert det, svarer Stabæk-kaptein Morten Morisbak Skjønsberg på spørsmålet om hva han tenker om å åpne garderoben for pressen etter kamp.

– Vi er veldig for åpenhet, og en åpen garderobe er en spennende tanke, uttalte Stabæks mediesjef, Oddbjørn Vistnes, til Budstikka i forrige uke.

LES OGSÅ: Stabæk vurderer åpne garderobedører på Nadderud

Åpen garderobe i Sverige

Men selv om Skjønsberg og co. foreløpig ikke har diskutert den muligheten, skinner det gjennom at midtstopperen neppe blir den som kommer til å argumentere for en åpen garderobe.

– Jeg ser egentlig ikke poenget. Jeg føler vi er veldig tilgjengelige og stiller opp når vi blir spurt. Etter kamp er rutinen med å gå innom mixed-sonen godt innarbeidet, og jeg har ikke hørt noen klage på den ordningen.

– Men dersom pressen slipper inn i garderoben kommer man litt nærmere og man får kanskje litt andre type bilder og svar enn hva man får i en mixed-sone?

LES OGSÅ

– Det vet jeg ikke. Jeg føler vi byr på oss selv med modellen vi har i dag også, men nå er ikke dette opp til meg å bestemme. Ved flere anledninger har vi også sluppet inn enkelte medier inn i garderoben etter kampene. Vi får ta diskusjonen i spillergruppen, men jeg er også i tvil om Bob (Bradley) er veldig ivrig på å slippe journalistene inn han heller, ler Morisbak Skjønsberg, som faktisk opplevde at pressen fikk komme inn i garderoben etter kamp da han spilte i IFK Norrköping.

– Men vi kastet dem ut etter at jeg kom. Jeg husker ikke helt hvordan vi kom frem til det, men vi fant i hvert fall ut at det fungerte bedre å ha pressen på utsiden, garderoben kunne vi ha for oss selv, smiler kapteinen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.