Skip to main content

Sebastian Barthold forlenger med Haslum

FORLENGET: Sebastian Barthold (24) blir værende i Haslum i alle fall ut 2017/2018- sesongen.
FORLENGET: Sebastian Barthold (24) blir værende i Haslum i alle fall ut 2017/2018- sesongen.

NADDERUD ARENA: Sebastian Barthold (24) vil ikke spille noe annet sted i Norge enn i Haslum. Han har derfor skrevet under en ny kontrakt med klubben.

– Skal jeg spille i Norge, spiller jeg for Haslum. Det er det rette stedet for meg, sier kantspilleren.

Kontrakten hans med klubben gikk egentlig ut etter denne sesongen, men nå er han Haslum-spiller i alle fall til mai 2018.

– Haslum er moderklubben min, og det er her jeg ønsker å spille om jeg skal spille i Norge. Det er fint sted hvor jeg kan utvikle meg videre, sier Barthold, som har spilt eliteserie-håndball for klubben siden 2010.

LES OGSÅ: Tjemsland strålte da Haslum overkjørte Halden

Drømmer om utlandet

Selv om han ikke kan se for seg å spille for noen annen norsk klubb, legger ikke Barthold skjul på at han drømmer om større klubber enn Haslum.

– Alle som spiller håndball har nok et mål og en drøm om å spille i utlandet. Det er min drøm også, men Haslum føles riktig for meg nå, sier han.

Haslum ligger etter elleve serierunder på andreplass i serien, fem poeng bak regjerende seriemester Arendal. Barthold tror det er mulig å tukte sørlendingene allerede i år. Og neste sesong mener han Haslum bare vil bli enda sterkere.

– Laget har begynt å sette seg litt for neste år, og jeg tror det blir et spennende mannskap. Jeg har lyst til å være med og kjempe om titler igjen med Halsum, sier han.

Tidligere i uken forlenget også Simen Schønningsen (19) sin kontrakt. Han blir dermed Haslum-spiller i alle fall ut 2017/2018-sesongen. Klubben har også sikret seg den 204 centimeter høye bakspilleren Eirik Köpp (19), som kommer fra Arendal før neste sesong.

– Ekte Haslum-gutt

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno er strålende fornøyd med at han får med Barthold videre.

– Han er en ekte Halsum-gutt som har gjort det veldig bra og er blitt en av de viktigste bærebjelkene i laget vårt, sier han.

Skarpsno mener at Barthold, som kun har spilt for Haslum så langt i karrieren, er en av ligaens beste spillere i sin posisjon.

LES OGSÅ: Haslums Bård Egil Tobiassen topper utvisningsstatistikken i eliteserien

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.