Skip to main content

Scoret det avgjørende målet for Bærum: – Har stått igjen etter trening og terpet på det

Det var stor jubel blant Bærum-spillerne etter at Markus Attila (nummer fire f.h.) satte inn 1-0 lørdag.

Foto: Karl Braanaas

Syv minutter før slutt stanget Markus Attila inn Bærums seiersmål mot Elverum. Måten det skjedde på var ikke tilfeldig.

 BÆRUM - ELVERUM 1-0

– Vi har stått igjen etter trening og terpet på det, Jan Derek (Sørensen, trener), jeg og noen vinger. Det var en god følelse å få den i mål etter at man legger ned litt arbeid, helt nydelig, smiler Attila etter lørdagens kamp mot Elverum.

Syv minutter før kampslutt, i det som hadde vært en jevnspilt kamp, der Elverum kanskje var nærmest seieren, headet han nemlig inn kampens eneste mål.

–Jeg så at Jon (Tveit Rønning) fikk ballen, og kjente at jeg måtte angripe den første sonen. Han slo innlegget perfekt, og jeg vet at hvis jeg får den på hodet, så har jeg god sjanse til å score, sier Attila.

Fornøyd med å holde ut

Begge lag hadde gode muligheter under kampen - Elverum hadde blant annet to treff i treverket, mens Bærum var nære etter dødball. Men etter scoringen klarte Bærum i stor grad å stenge av bakover, noe Attila er fornøyd med.

– Gjennom hele sesongen har vi slitt litt med det å ro i land seire. Senest mot Florø da det ble 3-3. Derfor var det var viktig å få 1-0-seieren i dag, sier han. 

– Vi hadde litt flaks, men har en dyktig keeper i mål i Sondre Midtgarden. Samtidig kjempet hele laget godt gjennom 90 minutter, sier Attila.

– Det er god stemning og litt lettelse i garderoben nå. Når du mister ledelsen i kamper som dem mot Florø og Oppsal, så mister man jo ganske mange poeng. Det handler om at vi må komme opp i banen, og i dag klarte vi det greit, de skapte ikke så mye på slutten, sier Attila.

Adrian Rogulj drar til - uten hell denne gang.

Foto: Karl Braanaas

Klatrer

Før kampstart lå Bærum og Elverum á poeng på tabellen, med 25 poeng hver. Bærum-seieren sender altså Bærum tre poeng foran Elverum, og opp på like mange poeng som Asker - som riktig nok har en kamp til gode.

Bærum har nå også ti poeng ned til Senja, på øverste nedrykksplass - men også nordlendingene har en kamp til gode. Senja møter Åsane i morgen.

– Det var viktig å få tre poeng nå. Nå kommer det en veldig tøff kamp borte mot Åsane, og nå kan vi reise til Bergen med god selvtillit. Vi er en ung gruppe som tar steg hele veien. Dette kan se bra ut etter hvert, tenker jeg, sier Attila.

Kampen mot Åsane spilles lørdag 28. september.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.