Skip to main content

Sandberg forlenger med Stabæk

Marcus Sandberg har forlenget avtalen med Stabæk. Nå har han skrevet under en kontrakt som binder han til Nadderud ut 2022-sesongen.

Foto: Karl Braanaas

Marcus Sandberg (28) er en av eliteseriens beste keepere. Nå har han forlenget avtalen med Stabæk.

Det opplyser klubben i en pressemelding tirsdag.

– Jeg er blitt veldig glad i Stabæk og føler at vi har noe på gang. Vi satser og skal opp og frem. Det er noe jeg vil være med på, sier Sandberg til Stabak.no.

Keeperens opprinnelige kontrakt gikk ut etter denne sesongen, men nå har han altså forlenget avtalen til å gjelde ut 2022-sesongen.

Strålende fyr

- Gutten har vært bra. Ikke bare er han en topp, topp keeper, han er også en strålende fyr. Vi gleder oss over at Marcus har like stor tro på Stabæk-prosjektet som vi har, og jeg håper vi kan oppnå stor suksess sammen i tiden som kommer, sier sportssjef Inge André Olsen til Stabak.no.

Sandberg har vært Stabæks beste spiller denne sesongen, og han legger heller ikke skjul på at han liker å jobbe under landsmannen Jan Jönsson.

- Det er koselig. Å få inn Janne har vært veldig bra. Det er bra stemning i gruppa, selv om resultatene ikke har vært helt som vi har ønsket. Vi er ved godt mot og ser fremover, sier Sandberg.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.