Skip to main content

– Så helt inn i hampen dårlig

– Det er ikke dritbra av dem. Det er så inni hampen dårlig av oss.

BÆRUM-TRÆFF 1-2 (TRYKK I BILDET PÅ TOPPEN OG SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN)

Slik oppsummerte Bærum-trener Morten Tandberg 1-2.-tapet for Træff.

– Umiddelbart synes jeg det er realtivt spesielt å stå med null poeng etter denne kampen. De er gode på det de er gode på.  Men vi kan bare takke oss selv når vi kaster ballen i eget mål to ganger. Det går på at det er greit  å være klar til kamp, men man må være helt klar til kamp. Du må ha lyst til å gjøre alt riktig og du må ha en profesjonalitet. Det har vi ikke i 90 minutter fra alle i dag. Det går på konsentrasjon, sier Tandberg.

Bærum havnet bakpå allerede etter fire minutters spill etter slurvete forsvarsspill. Jonas Rønningen satte inn 1-0 til bortelaget. De gule og svarte kjempet seg imidlertid tilbake og Simen Juklerød utliknet til 1-1 da det var spilt 20 minutter.

LES OGSÅ: Fyldig referat fra Bærum-Træff.

Bærum hadde flere store sjanser, men klarte ikke å gå opp i ledelsen.

– Når målet er åpent og keeperen like gjerne kunne vært på Kalvøya og badet – for han er ikke tilstede i mål - ja da må vi sette ballen i kassen. Men bildet blir slik fordi vi kaster ballen i eget mål to ganger.  Vi fikk en advarsel, men kom tilbake og fikk 1-1. Da kjørte vi kampen og skulle scoret. Hadde vi satt en eller to så hadde det blitt behagelig. I stedet velger vi å gjøre som vi gjør på den corneren.

En corner etter 43 minutter ble utslagsgivende da Bjørnar Eltervåg satte inn 2-1 for gjestene.

Bærum spilte og spilte i 2. omgang, men klarte ikke å sette noen av sjansene. Dermed endte det med knepent tap og verdifullt poengtap i opprykkskampen mot Asker.

– Hvor avgjørende tror du dette blir når vi skal summere opp i opprykkskampen til slutt?

– Hvis Asker vinner alle så har det blitt avgjørende, men det gjør de ikke. Det er klart i regnestykket vårt skulle vi vinne alle hjemmekampene vi hadde igjen. Men det klarte vi ikke. Men det er 18 poeng til som skal deles ut. Vi må vokse opp og lære, det går på konsentrasjon.

LES OGSÅ: Flere sportsnyheter i Budstikka.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.