Skip to main content

Rykket ned med Stabæk – blir med videre

Per Inge Jacobsen blir med StabækFotball Kvinner ned i 1. divisjon. Han har skrevet under på en kontrakt på to år. 

FOTO: STABÆK MEDIA

Per Inge Jacobsen (38) hadde en nærmest umulig oppgave med å berge plassen i Toppserien for Stabæks kvinnelag i fotball. Nå skal han forsøke å ta de opp igjen.

Fredag ble det klart at Stabæk Fotball Kvinner har gitt Per Inge Jacobsen ny tillit som hovedtrener for laget.

38-åringen har skrevet under på en avtale som binder han til Nadderud-klubben i to nye år. Han kom til Stabæk midt i sesongen i 2019, da klubben lå håpløst på bunnen av tabellen i Toppserien. Han erstatte Vanja Stefanovic, som fikk sparken.

Nå er det altså Jacobsen som skal forsøke å få kvinnelaget til Stabæk opp på det høyeste nivået igjen.

Spennende

– Jeg har falt ned på å bli med Stabæks kvinnelag videre og synte det er veldig mye spennende som skjer i klubben, sier Per Inge Jacobsen til stabak.no.

– Jeg har blitt tatt veldig godt imot det første halvåret her, så jeg er lysten på å fullføre et prosjekt vi har begynt på, fortsetter han.

Det innebærer at målsettingen er å kjempe om opprykk allerede neste år. Klubben håper at de kan opprettholde en rimelig satsing også i 1. divisjon. 

– Det blir alfa og omega, så vi legger opp til så mye treningskamper og mye god matching som mulig. Vi skal holde en Toppserie-standard i 1. divisjon, samtidig så vet vi lite om året vi går inn i, innrømmer han.

Fornøyd

Sportslig leder Richard Jansen er i hvert fall godt fornøyd med at Per Inge Jacobsen også skal lede laget i to nye år.

– Vi har som mål å rykke rett opp igjen. Per Inge blir en viktig faktor for å lykkes med dette. Vi er derfor særs fornøyde med at han blir med videre, sier Jansen til klubbens hjemmeside og forklarer hvorfor Jacobsen er rett mann.

– Per Inge Jacobsen tok over som hovedtrener i sommer og har ledet laget i sesongen siste 12 kamper. Fasit er at vi i de kampene tok 12 poeng og scoret 15 mål. På sesongens første 10 kamper tok vi ett poeng og scoret ett fattig mål, sier Jansen.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.