Skip to main content

Ruud dropper Houston-turnering med tanntrøbbel

Casper Ruud reiser hjem til Norge for å fikse en tann.

Casper Ruud reiser hjem til Norge for å fikse en tann. 

Foto: AP PHOTO/WILFREDO LEE

Tennisprofilen Casper Ruud ser seg nødt til å stå over ATP 250-turneringen i Houston denne uken som følge av trøbbel med en visdomstann.

Ruud avslørte etter finaletapet i Miami Open søndag at han slet med smerter i en tannen.

– De siste to, tre dagene har jeg slitt med en visdomstann som har plaget meg en stund, så det er vanskelig å svelge og få i seg nok å spise, sa Ruud etter kampen mot Carlos Alcaraz.

Tennisspilleren Casper Ruud fra Snarøya i Bærum ble mandag rangert som nummer syv i verdens, noe som er hans beste plassering på verdensrankingen noensinne. 

Ifølge Houston Chronicle bekrefter nordmannen at han står over den kommende turneringen. Dagbladet omtalte saken først i Norge.

Hjem og fikse

– Det er en vanskelig avgjørelse, men jeg må dra hjem og få det fikset. Jeg håper jeg kan returnere en dag, og forhåpentligvis vil jeg være tilbake i River Oaks neste år, sier Ruud om avlysningen.

Turneringen er på grus, hvilket anses som Ruuds favorittunderlag. Han var også toppseedet i turneringen og favoritt til å ta sin åttende tittel på ATP-touren. Ruud tapte finalen i Houston i 2019.

Ruud er påmeldt til Masters 1000-turneringen i Monte Carlo neste uke.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.