Skip to main content

Rotet nesten bort seieren

SEIER:  f.v. Björn Buskqvist(10) og Christian Randsborg for Stabæk.
SEIER: f.v. Björn Buskqvist(10) og Christian Randsborg for Stabæk.

Under vanskelige forhold tok Stabæks bandyherrer sin tredje strake seier i eliteserien.

Stabæks bandyherrer tok onsdag kveld imot Drammen hjemme i eliteserien.

Vertene ledet serien og kunne onsdag kveld ta sin tredje seier av tre mulige. Under svært vanskelige spilleforhold på Stabekkbanen tok Stabæk til slutt seieren 5-4.

– Det blir en kamp som blir veldig vanskelig, fordi det er helt forferdelig dårlige forhold. 1. omgang er det så mye snø at det nesten blir curling-is. Da blir det to lag som slår og kaster langt med mange tilfeldigheter. Vi kriger bra både foran eget mål og foran deres mål og scorer fem, sier Stabæk-trener Anders Christensen.

LES MER: Stabæk feide Konnerud av isen

Det startet bra for Stabæk. Vertene hadde god kontroll i den første omgangen og ledet 5-1 til pause.

Drammen slo tilbake i 2. omgang og scoret tre gnager, men nærmere kom ikke gjestene. Oppgjøret endte til slutt 5-4 i favør Stabæk.

– I 2. omgang får de inn noen mål og gjør det bra. De endret spillet sitt litt som gjorde at de fikk mer press på oss. Vi ble litt usikre og defensive. Så fikk vi noen utvisninger som gjorde at vi ikke fik satt press på dem eller forsvart oss. Samtidig er det utrolig vanskelig å spille sånne kamper og det er ofte tilfeldigheter som avgjør. Vi red det av, det er to poeng, og det er det viktigste, forteller Christensen

LES MER: Stabæk tar fatt på livet uten toppscoreren 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.