Skip to main content

Rasmus (25) på seierspallen for første gang

KARRIEREBESTE: Rasmus Windingstad fra Bærums Skiklub.

For tredje gang denne sesongen leverte Rasmus Windingstad karrierebeste. Bærums Skiklub-kjøreren ble nummer to i Kranjska Gora.

– Det er så deilig! Det er så deilig! ropte Rasmus Windingstad mens han løftet opp Kristoffersen i målområdet og feiret.

Henrik Kristoffersen vant storslalåmen og Windingstad kunne klatre opp på seierspallen for aller første gang i verdenscupen.

Kristoffersen og Windingstad er kamerater siden barndommen og gikk blant annet sammen på Dønski videregående.

– Jeg og Rasmus har vært venner siden vi var seks år gamle. Vi har gått på skigymnaset sammen, europacup sammen og nå verdenscup sammen. Det er veldig kult, sa Kristoffersen til TV2.

Strålende 2. omgang

Kristoffersen ledet etter 1. omgang, 27 hundredeler foran franske Alexis Pinturault. Leif Kristian Nestvold-Haugen fra Lommedalen var nummer tre, 32 hundredeler bak Kristoffersen.

Rasmus Windingstad kjørte strålende i 2. omgang og kjørte seg oppover resultatlistene, mens Nestvold-Haugen var uheldig og falt rett før mål.

LES OGSÅ: Karrierebeste for Lysdahl i verdenscupen

LES OGSÅ: Windingstad og Nestvold-Haugen imponerte i VM

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.