Skip to main content

Øvrevoll Hosle rundet av sesongen med seier

AVSLUTTET MED SEIER: Øvrevoll Hosle vant 1-0 over Nanset i årets siste seriekamp. Her feirer spillerne scoring i en kamp mot Grei tidligere i sesongen.

Veronica Amundsen ble matchvinner da Øvrevoll Hosle slo Nanset 1-0 i siste serierunde i 1. divisjon.

Øvrevoll Hosle - Nanset 1-0

Øvrevoll Hosle hadde ikke stort annet enn æren å spille for foran lørdagens serieavslutning i 1. divisjon, ettersom opprykksdrømmen brast tidligere i høst, og veien opp til tredjeplassen krevde at flere resultater skulle gå deres vei.

Mot Nanset, som har kjempet i bunnen av tabellen store deler av sesongen, slet hvittrøyene fra Bærum med å få ballen i mål, og det sto 0-0 til pause.

LES OGSÅ: Slik skal Øvrevoll Hosle satse enda hardere mot Toppserien

Amundsen ble matchvinner

Elleve minutter etter hvilen kom omsider den avgjørende scoringen, da Veronica Navestad Amundsen satte inn kampens første og eneste mål.

Dette var 27-åringens sjette fulltreffer for sesongen, og med det havnet hun på andreplass i den interne toppscorerkampen, ett mål bak Line Janbu Eide.

1-0-seieren gjør at Øvrevoll Hosle endte opp med 38 poeng i årets serie, noe som holdt til en fjerdeplass, tre poeng bak tredjeplasserte Byåsen, og fem poeng bak Grei, som skal spille kvalifisering til Toppserien.

 

KAMPFAKTA 

 

Les flere artikler