Ganske perfekt start

VANT: Lady On Ice vant det aller første løpet på Øvrevoll i år. Cathrine Erichsen trenes hesten som var meget bra i debuten. (Foto: Liv Kristiansen, Øvrevoll galopp)

VANT: Lady On Ice vant det aller første løpet på Øvrevoll i år. Cathrine Erichsen trenes hesten som var meget bra i debuten. (Foto: Liv Kristiansen, Øvrevoll galopp)

Av

Øvrevoll innledet sesongen torsdag, og det ble en perfekt innledning på sesongen for Pretty Perfect og far og datter Jacob og Marie Fretheim

DEL

Hoppa innledet sesongen med sikker seier – har nå fem strake førsteplasser – og er moden for større oppgaver.

Jacob Fretheim er en av galoppsportens «gamle travere». Han jobber ufortrødent og får frem stadig nye gode hester. Seks år gamle Pretty Perfect er en av dem. I en alder av seks år – ganske mye for en galopphest – har Pretty Perfect slått ut i full blomst:

–  Det løsnet da vi skjønte hvordan hun ville ha det i løpene. Hun vil ligge i feltet og komme spurtende til slutt. Jeg tror hun fortsatt skal ha mye å gå på, sa en fornøyd Jacob Fretheim – glad for at en ny sesong er i gang.

LES OGSÅ: Torsdag rir han sitt løp nummer 1.000 på Øvrevoll

Overraskelser

Den første løpsdagen på Øvrevoll ble for øvrig preget av overraskelser. Den ene overraskelsen avløste den andre, og dermed ble det solide premier i både V4 og V5. I løpsbanen stod nok Fil Rouge for dagens prestasjon. 4-åringen debuterte for dyktige Are Hyldmo, og hesten lenset unna i tet til meget sikker seier.

–  Jeg var spent på ham, men han var bedre enn jeg hadde trodd. Dette er en hest som skal ha mye å gå på. Jeg har endret litt på utstyret, for det er viktig at han må lære ikke å ruse av gårde. Årets Øvrevoll-sesong blir meget spennende, sa Are Hyldmo – også han svært fornøyd med prestasjonen første løpsdag.

Kaldt

Øvrevolls aller første løp denne sesongen ble vunnet av en strålende opplagt Lady On Ice – trent av Cathrine Erichsen og ridd av N. De Souza. Lady On Ice hadde aldri vunnet tidligere, men nå lyktes hun.
–  Det har vært kaldt å trene hest i vinter, men nå er våren på vei. Det var deilig å se at hestene fungerer direkte, og Lady On Ice skal ha mye å hente i år, kommenterte Cathrine Erichsen.

 

Artikkeltags