Skip to main content

Olsen: – Stabæk får ny spiller i dag

Inge André Olsen og Stabæk er hemmelighetsfulle rundt det som trolig er en ny spiller.

Foto: TOR BJØRNAR HOLMLUND

I dag kommer Stabæk trolig til å presentere en ny spiller. – En offensiv spiller, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen.

 31. august stenger overgangsvinduet for å hente spillere inn til norsk toppfotball. Før klokken 24.00 må spilleren har skrevet under.

Ifølge Stabæk-ledere Inge André Olsen, kommer det til å skje for Bærums-klubben.

– Slik det er ut nå, kommer vi til å hente inn en ny spiller i løpet av dagen. Det meste er klart, men de endelige papirene er ikke skrevet under ennå, sier Olsen. Han understreker at spilleren ikke vil bli spilleklar til kampen mot Strømsgodset uansett.

– Det er en offensiv spiller. Om han kan gå rett inn på laget etter hvert, vet jeg ikke. Dette er også en spiller som vi har planer for på lengre sikt, sier Olsen.

– Slik vi ser det, er det ikke noe poeng å hente inn noen kortsiktige løsninger med bare ti kamper igjen av sesongen. Dessuten har vi hentet inn flere av den typen tidligere i år, sier han.

– Norsk? Vi får se

Inge André Olsen er forsiktig med å røpe for mye rundt spilleren. På spørsmål om han er norsk, svarer han følgende:

– Vi får se. Han er i hvert fall europeer. 

– Er dette en spiller dere må kjøpe fri?

– Det er i hvert fall penger involvert. Midt i sesongen er det ofte det. Slik vi ser det, er dette en fornuftig investering. 

– Er dette en gammel Stabæk-kjenning?

– Nei, det er det ikke, sier Inge André Olsen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.