Skip to main content

ØHIL feiret opprykk til eliteserien

FORNØYD: Øvrevoll Hosle vant hele 10-1 over Snarøya, og er klare for eliteserien. Bak fra venstre: Kristoffer Adde, Henrik Vangdal, Johan Akselsen, Fabian Jacobsen, Endre Tveiten, Mads Helmich-Pedersen, Øyvind Gulbrandsen, Erlend Skredsvig, Henrik Brantsæter, Eivind Thorne. Foran fra venstre: Pål Magnus Flatseth, Martin Johannesen, Max Marcussen, Christoffer Klem Seljeseth, Simen Clausen, Jonas Hvitmyhr, Torstein Nævestad, Peter Groth. Ikke tilstedet: Mikkel Kayser, James Coward

Øvrevoll Hosle banket Snarøya hele 10-1 og brukte lørdagen til å feire opprykk til eliteserien i bandy.

Snarøya - Øvrevoll Hosle 1-10

– Nå blir det en skikkelig feiring, sier spillende ØHIL-trener Eivind Thorne etter 10-1-seieren over Snarøya lørdag.

Dermed er det ingen som kan ta fra Hosle-laget seriemesterskapet i 1. divisjon.

– Det ble en jevn første onmgang, der begge lagene viste at de ville vinne. Etter hvilen klarte vi å senke skudrene litt, og det løsnet fullstendig for oss, sier Thorne.

LES OGSÅ: Seks mål i andre omgang ga Stabæks fjerde strake sluttspillgull

Tenke nøye gjennom

– Det er en fantastisk god følelse, sier den spillende treneren som faktisk ikke var med på isen. En skade gjorde at han fulgte oppgjøret fra sidelinjen.

– Og nå blir det fullt fokus på eliteserien neste sesong?

– Nå skal vi smake litt på denne seieren, så får vi tenke nøye  på hvordan vi skal gjøre det neste sesong. Det er krevende på spille i eliteserien, sier ØHIL-treneren.

Klubben har spilt i toppdivisjonen to ganger tidligere i moderne tid.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.