22-åringen har ikke spilt en obligatorisk kamp for sin nye klubb ennå, men Ohi har gjort seg bemerket. Han scoret to i første treningskamp og er den eneste Stabæk-spilleren som har scoret i vinter. Han badet naken etter tap på kortspill på Malta. Han skulle ha litt moro med lagkompis Cole Grossman, flyttet på stolen da amerikaneren skulle sette seg. Det endte med hjernerystelse.

– Det har vært litt på godt og vondt, med tanke på det med Cole. Det er noe som ikke skal skje. Alle som kjenner meg vet at jeg er en snill gutt som aldri kunne skadet noen med vilje. Tror også Cole vet det. Jeg liker å tulle litt og skape god stemning. Det der var maks uheldig, sier Ohi som altså også var uheldig i kortspill.

– Taper man i kortspill må man ta straffen, smiler han om nakenbadingen.

Han er en av etter hvert mange kjente fotballspillere fra Holmlia.

– Alle har et ønske om å bli noe mer enn det normale. Det har vært mye negativt gjennom årene om Holmlia. Vi har alltid hatt ønske om å fjerne inntrykket folk har hatt, skape et godt bilde av Holmlia og at det er et fint sted å vokse opp. Det føler jeg vi har klart med så mange gode fotballspillere; meg, Diomande, Moussa (Njie), Mathis Bolly, Mohammed Fellah og Haitam Aleesami.

LES OGSÅ: Denne mannen gjør comeback som daglig leder i Stabæk

LES OGSÅ: Stabæk skal spille kamper i Fredrikstad 

Spilte med Nico

Han gir også miljøet noe av æren for at han har blitt så god.

– Var du god nok fikk du spille med de eldre på løkka. Jeg spilte mye med Dio og Fellah. Det er dét som har tatt meg så langt.

LES OGSÅ: Morgan Sulele lanserte ny Stabæk-sang

Men det er nok et par andre barndomskompiser som har kommet enda lenger enn fotballspillerne – artistene Nico & Vinz.

– De pleide også å spille fotball. Nico var veldig god, spilte fotball hver dag og dro også til Elfenbenskysten et år for å spille fotball. Han følte vel at han hadde bedre sjanse i musikken, men jeg er ganske sikker på at om han kunne velge så hadde han valgt å bli profesjonell fotballspiller.

Etter å ha bøttet innpå med mål for Jerv i fjor, ble Ohi hentet til Stabæk. Han scoret to mot Follo og har for vane å score i sine første kamper.

LES OGSÅ: Stabæk tapte generalprøven mot Mjøndalen 

Scoret mot Stabæk

Han scoret også i sin aller første eliteseriekamp for Lillestrøm da han var 16 år og ble med det tidenes yngste målscorer i eliteserien.

– Jeg har veldig lyst til å score i den første kampen. Førsteinntrykket er alltid viktig og jeg vil vise meg frem fra første stund. Det var gøy å kunne score i den første kampen for Stabæk.

Sant å si scoret han i sin første mot Stabæk også, da Lillestrøm vant 7–0 i serieåpningen i 2011.

– Jeg scoret det siste mål i kampen. Jeg husker at Stabæk dominerte mye av spillet, men at vi scoret på hver sjanse vi fikk, smiler spilleren som har overtatt Stabæks nummer 10 etter fjorårets superspiss Adama Diomande.

LES OGSÅ: Derfor overvåker Stabæk keeperne med kamera 

Han legger ikke skjul på at drømmen er å følge i Dios fotballspor.

– Jeg vet at det forventes at jeg skal score mål. Jeg er klar til å ta den utfordringen og gleder meg bare. Drømmen er å gjøre det Dio gjorde, han er et forbilde. Det er mulig å gå den veien han har gått. Han hadde en tung vei, men klarte å ta steget ut (til engelske Hull). Han spilte nylig mot Arsenal. Drømmen er å gjøre det bra nok i Stabæk til å få oppleve noe sånt.