Skip to main content

Nye bannere på Nadderud stadion – og dette synes Stabæk bare er positivt

Nat til onsdag var det hengt opp nye bannere på Nadderud stadion. Denne gangen var det en hyllest til de spillerne som er der, eller som har blitt solgt.

Nat til onsdag var det hengt opp nye bannere på Nadderud stadion. Denne gangen var det en hyllest til de spillerne som er der, eller som har blitt solgt. 

FOTO: TIPSER

Også natt til onsdag ble det hengt opp bannere på Stabæks treningsfelt. Men denne gangen ble ikke Ola Brynhildsen hetset.

Deler av supportermiljøet rundt Stabæk, som de siste dagene har gjort seg bemerket med å henge opp bannere ved huset til Ola Brynhildsens mor natt til søndag og på klubbens treningsfelt natt til tirsdag, var igjen på ferde natt til onsdag.

Syv bannere var hengt opp på nettingen bak det ene målet på treningsfeltet til Stabæk, med hovedtribunen på Nadderud stadion i bakgrunn.

Først et stort banner der det sto «Alltid. Uansett» i store graffitibokstaver. Deretter seks mindre der seks spillere var hyllet med etternavnet og draktnummer. De spillerne var Børkeeiet, Moe, Hanche-Olsen, Bohinen, Vetlesen og Askildsen. Spillere som fortsatt er i klubben, eller som nylig har blitt solgt for en betydelig overgangssum.

Stabæk: – Positivt

– Dette synes jeg er en positiv greie fra supporternes side. De hyller jo de spillerne som er i klubben og de som eventuelt har valgt å bli solgt, slik at vi har tjent penger. Jeg ser ikke at det er noe galt i at de henger der, sier daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold til Budstikka onsdag morgen. Han understreker at han bare har sett de på bilder.

Klubben gikk tirsdag ut på egne hjemmesider og manet supporterne til ikke å hetse spillere.

– Men dette er jo en hyllest, og det er engasjement. Det mener jeg er bra, sier Tunold.

Ikke indirekte hets

Det var en helt annen tone enn det Ola Brynhildsen ble møtt med hjemme hos sin mor natt til mandag. «Her bor en Judas» sto det på et svært banneret. Det fikk flere til å reagere. Natt til tirsdag var det nye bannere på Nadderud, der blant annet banneret «En for alle, Ola for Ola», var hengt opp.

Deler av Stabæk-fansen hadde hengt opp disse på treningsfeltet til klubben natt til onsdag.

Deler av Stabæk-fansen hadde hengt opp disse på treningsfeltet til klubben natt til onsdag.

Foto: TIPSER

De ytringene tok også klubben sterkt avstand fra.

– Men dette kan vel også tolkes som en indirekte kritikk av Brynhildsen, Jon Tunold?

– Jeg synes ikke det er noe negativt at de hyller de spillerne som er igjen i klubben, eller som har blitt solgt og har lagt igjen noen penger. Det er jo mye bedre at de hyller spillere, enn at de henger ut spillere, sier Jon Tunold.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.