Skip to main content

Nok et trav-NM for HC Holm

MESTER: Hans Chr. Holm tok en ny NM-seier for profesjonelle travkusker lørdag.

Hans Chr. Holm (52) har vært en av Norges beste travkusker gjennom en årrekke. Lørdag ble han norgesmester igjen.

52-åringen fra Eiksmarka, men trener på Bjerke, lå på femteplass etter første dag av norgesmesterskapet på Leangen travbane i Trondheim, men benyttet lørdagen til å klatre på sammenlagtlisten og kunne gå helt til topps etter å ha seiret i det siste løpet. Det var også han eneste seier i de åtte løpene som utgjorde NM.

– NM-seier henger høyt. Jeg er stolt, sier Hans Chr. Holm, også bare kjent som «HC Holm». Han gjennomførte et nesten prikkfritt mesterskap gjennom åtte løp, men lå på tredjeplass før det siste løpet og hadde tre poeng opp til Tom Erik Solberg, som ledet etter første dag.

LES OGSÅ: Hans Christian Holm har har vunnet over 1.500 travløp

Tøff konkurranse

Da det behøvdes som mest dro Holm fra sitt beste, og serverte outsideren Trøndern et perfekt løp. Det var tungen på vektskålen. I et superspennende oppløp trakk Holm det lengste strået.

– Det er en tøff konkurranse mot tøffe konkurrenter, og hvor det meste må stemme. Det gjorde det absolutt i siste løp, hvor vi havnet perfekt til. Det ble jevnt, men jeg så vi var foran og at seieren kom til å bli min, sier en stolt Hans Chr. Holm, som også vant NM i 2016.

52-åringen vant med 87 poeng. Toer ble Vidar Hop og tredjeplassen gikk til Tom Erik Solberg.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.