Skip to main content

Nervepirrende uavgjort for Bærum

MØTER MJØLNER: Bærum og Rasmus Isegran, her fra kamp mot Fredrikstad, møter Mjølner borte fra klokken 14.00.

Det ble en sjansefylt affære da Bærum SK møtte FK Mjølner søndag kveld. Til tross 0-0 hadde kampen flere store sjanser til begge lag.

FK Mjølner - Bærum SK: 0-0

Oppgjøret mellom de to lagene som ligger på henholdsvis 7. og 8. plass i PostNord-ligaen avdeling 1 endte målløst, men var alt annet enn en kjedelig kamp.

Bærum-trener Luke Torjussen var fornøyd med lagets innsats etter uavgjortresultatet mot Mjølner.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk med oss et poeng. Det kunne gått begge veier, vi hadde gode sjanser tidlig i kampen. De hadde store muligheter mot slutten. Alt i alt synes jeg uavgjort er et fair resultat.

Hemmet av økonomien

Laget hadde langt ifra en ideell oppladning på kampen. På grunn av manglende ressurser i klubben så måtte laget reise i dag tidlig fra Gardermoen fremfor å sove et døgn i Narvik.

– Flyet vårt gikk klokka 08 i dag morges. Vi ankom arenaen to timer før kampstart, så det var en hektisk dag i dag. Derfor er jeg ekstra imponert over at vi klarer å ta ett poeng med oss. Det syntes litt på starten av kampen at gutta hadde reist langt i dag, forteller Trojussen.

Det var kun 14 spillere med i kamptroppen til Bærum. Dette var også på grunn av manglende ressurser i klubben. Reservekeeperen på benken var klubbens keepertrener Knut Bergum.

– Jeg tror ikke det er mange andre klubber i denne divisjonen som har de problemene som vi har, sier Torjussen.

Les også: Etterlyser satsning i Bærum

Spennende førsteomgang

De første 15 minuttene av oppgjøret var preget av mye nesten, men ingen av lagene får de helt store mulighetene. Kampen svingte mye og hverken Mjølner eller Bærum klarte å få kontroll på kampen.

Etter 20 minutter kom den første store muligheten i kampen. Mjølner kontret på Bærum og en Mjølnerspiller fikk skutt fem meter fra mål. Avslutningen blir reddet på strek av en Bærumspiller. '

I det 25. minutt traff Aubert stolpen. Bærum får et frispark fra rundt 30 meter. Aubert klemte til med strak vrist og ballen traff venstrestolpen bak en sjanseløs Ravneng i Mjølnerburet.

Lagene gikk uavgjort inn til pause. Førsteomgangen var preget av mye frem og tilbake. Det var Mjølner som hadde de fleste sjansene og mest ballinnehav. Bærum hadde derimot kampens største mulighet ved Aubert sitt frispark som smalt i stolpen.

Store muligheter

Bærum åpnet andreomgangen best. 10 minutter inn i omgangen dro Elsebutangen seg nydelig forbi en forsvarspiller og kom alene med keeper. Fra skrå vinkel blir avslutningen litt for upresis og ballen traff nettveggen.

Bærum var bedre i andreomgangen sammenlignet med førsteomgangen. De kontret godt og presset Mjølner til å gjøre pasningsfeil.

– Vi starter andreomgang veldig bra synes jeg. Vi kunne fort ha ledet kampen i åpningsminuttene. Dessverre inviterer vi dem inn igjen i kampen mot slutten av omgangen, forteller Torjussen.

Etter 69 minutter var Mjølner fryktelig nærme en 1-0 ledelse. Elias Skogvoll trakk inn fra høyrekanten og curlet ballen mot lengste hjørnet. Skuddet var litt for høyt og traff oversiden av metallet bak en sjanseløs Midtgarden. Like etter fikk Mjølners kaptein Mathias Johnsen en skuddmulighet fra fire meter. Dessverre for Mjølner klarte han ikke presse volleyen under tverrliggeren.

Kaotiske sluttminutter

Like før slutt fikk Rønning plutselig en gedigen kontringsmulighet. Han løp i bakrommet bak midstopperne til Mjølner og hadde masse rom. Vinkelen blir igjen litt for skrå og keeper gjorde en god redning. Det påfølgende hjørnesparket ble headet like utenfor av en Bærumspiller.

Minuttet etter var det Mjølner som holdt på å score. Et frispark ble slått inn og en Mjølnerspiller vant duellen i feltet. Headingen ble reddet på streken av en Bærumspiller.

Dermed endte oppgjøret 0-0 og Bærum har nå 11 poeng ned til Stabæk 2 på nedrykksplass.

Bærum får en sjanse til å distansere seg enda mer fra nedrykkskampen i neste kamp. Da møter de Stabæk 2 på hjemmebane. Den kampen spilles neste søndag klokka 16.

Les også: – Ekstremt viktig poeng

Les også: Stabæk - Sandefjord 3-3

Kampfakta:

Bærums lag: Sondre Golden Midtgarden, Simen Alexander Santos Lyngbø, Ola Scheele Moe, Rasmus Andreas Isegran (ut 27), Thomas Nygaard (gult), Daniel Berg, Emanuel Kot Chol Tafesse (ut 76), Jan Christian Egseth Aubert, Thomas Elsebutangen (ut 76), Lars Iver Slemdal (Kap), Erblin Llullaku

Innbyttere: Knut Bjørnstad Bergum, Mathusan Sandrakumar (inn 27), Jon Tveit Rønning (inn 76), Martin André Berg (inn 76)


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.