Skip to main content

Nei til Østerrike, slutt for Norge

Erlend Mamelund er ferdig på det norske landslaget.
Erlend Mamelund er ferdig på det norske landslaget.

Erlend Mamelund (30) blir ikke med når Norge spiller de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Østerrike. Det betyr også slutt på landslaget for Haslum-spilleren.

Mandag presenterte fungerende landslagssjef på herrelandsalget i håndball,  Christian Berge, troppen som skal spille dobbeltlandskampen mot Østerrike i juni.

Der glimret navnet til Erlend Mamelund med sitt fravær. Dermed er det også over og ut for Haslum-stjernen på det norske landslaget.

LES OGSÅ: Prioriter jobb, kan ha spilt sin siste landskamp

 - Det kan være mulig at jeg kommer til å hjelpe til i kvalifiseringskampene mot Østerrike. Men det kan også være at jeg har spilt min siste landskamp allerede, sa Erlend Mamelund til Budstikka i begynnelsen av mai.

Sagosen med

Den eneste Haslum-spilleren som er med i den viktige play off-kampen mot Østerrike, er Sander Sagosen. Unggutten er dog på utgående kontrakt med seriemesteren.Neste høst skal han spille for danske Aalborg.

Sammenlagtvinneren av oppgjøret mellom Østerrike og Norge går til VM i Qatar i januar neste år.

LES OGSÅ:I desember skal det spilles håndball her

– Jeg er ingen Drillo. Men det blir nok jevnt. Kontringsspillet blir nok veldig viktig for oss, sier landslagssjef Christian Berge i en kommentar.

Her er troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Østerrike:

Målvakter:
Espen Christensen (Lugi), Ole Erevik (Aalborg), Magnus Dahl (Wetzlar).
Utespillere:
Joakim Hykkerud (Hannover), Bjarte Myrhol (Rhein-Neckar), Magnus Gullerud (Sønderjyske), Magnus Jøndal (Follo), André Lindboe (Elverum), Espen Lie Hansen (Dunkerque), Johannes Hippe (Lugi), Sander Sagosen (Haslum), Christian O’Sullivan (Bækkelaget), Børge Lund (Bodø), Gøran Sørheim (Drammen), Christoffer Rambo (Minden), Kent Robin Tønnesen (Wetzlar), Harald Reinkind (FyllingenBergen), Kristian Bjørnsen (FyllingenBergen), Steffen Begen Løkkebø (Emsdetten).

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.