Skip to main content

Nannskog: – Jeg er klar til Start-kampen

TILBAKE PÅ BANEN: Både Daniel Nannskog (til høyre) og Palmi Rafn Pálmason er friskmeldt igjen etter skadeavbrekk. Fredag gjennomførte de flere øvelser sammen med Stabæks fysiske trener, Marcel Cruz, på Nadderud stadion. FOTO: KARL BRAANAAS
TILBAKE PÅ BANEN: Både Daniel Nannskog (til høyre) og Palmi Rafn Pálmason er friskmeldt igjen etter skadeavbrekk. Fredag gjennomførte de flere øvelser sammen med Stabæks fysiske trener, Marcel Cruz, på Nadderud stadion. FOTO: KARL BRAANAAS

Stabæks Daniel Nannskog er friskmeldt og høyaktuell til å starte mandagens kamp mot Start.

– Det kjennes godt at jeg endelig kan spille kamp igjen, sier Daniel Nannskog etter en halvannen times lang treningsøkt på Nadderud stadion fredag.

Der gjennomførte han og Palmi Rafn Pálmason en rekke øvelser sammen med Stabæks fysiske trener, Marcel Cruz.

Testene var så oppløftende at Nannskog nå friskmelder seg selv og forbereder seg på å starte mot Start på Ullevaal stadion mandag.

– Jeg vil tilbake og hjelpe laget, og håper det blir radarparet Daniel og Veigar (Páll Gunnarsson) mot Start. Vi har kun spilt én kamp sammen denne sesongen, borte mot Odd i serieåpningen, sier Nannskog.

– Men det er ikke sånn at jeg bare kan spasere rett inn på laget. Nå har vi vunnet de to siste kampene, og jeg må bevise at jeg er god nok for laget. Jeg er ikke interessert i få spille bare på grunn av navnet, er jeg ikke god nok får jeg heller starte på benken, sier Stabæk-spissen.

ALT OM STABÆK: Se Stikka-børsen her

Skryt

Medisinsk ansvarlig i Stabæk, Arne Røde, bekrefter at Nannskog er kampklar til Start-kampen. Det samme er Palmi Rafn Pálmason.

– Men det er kun de to som er aktuelle til Start-kampen. De andre spillerne som er skadet blir ikke klare, sier Røde.

Marcel Cruz, Stabæks fysiske trener, skryter av hvordan Daniel Nannskog har jobbet seg tilbake etter strekkskaden som har holdt ham utenfor fotballbanen siden slutten av april.

– Han har vært flink til å jobbe strukturert og har forstått at han må jobbe mer for å ta vare på kroppen sin. Daniel har sjelden vært skadet, så dette er nytt for ham, sier Cruz om spilleren som fyller 36 år på lørdag.

Scorer mye mot Start

For Stabæk-tilhengerne er det godt nytt at Nannskog høyst sannsynlig er tilbake i Stabæk-angrepet mot Start.

For svensken har nemlig en svært god statistikk mot Kristiansand-laget og har scoret fem ganger på seks kamper mot sørlendingene.

– Det bare blir sånn mot visse lag. Jeg scorer også en del mål mot lag som Kongsvinger, Tromsø og Strømsgodset også, sier Nannskog.

Mandag er det lov å håpe at den svenske målkongen fortsetter målrushet mot Start og bidrar til mer Stabæk-jubel i form av seier.

– Vi skal føre matchen og finne tilbake til gode, gamle Stabæk. Vi skal bestemme og kontrollere, og ta tre poeng, sier Daniel Nannskog.

Les flere nyheter om Stabæk her.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.