Skip to main content

Nærmer seg toppen av tabellen

Straffe: Marcus Mehnert ordnet straffe mot Fram Larvik, i tillegg til å score to mål. FOTO: Eva Groven.

Selv om Asker hadde en tøff kamp, spesielt i førsteomgang, gikk de seirende ut av kampen mot Fram Larvik lørdag kveld.

– De utfordrer oss godt og spiller bra, men som vi snakker om i pausen så er vi bedre enn det vi viser her. Jeg syns vi tar oss opp etter pausen, noe som er litt uvanlig oss og være bedre i andreomgang, sier Tomasz Sokolowski etter kampen.

Det startet med at Marcus Mehnert skaffet straffe som Behajdin Celina satte sikkert i mål. Asker var heldige som ikke slapp inn før hvilen, men Fram Larvik kom aggressivt ut av startblokkene og scoret et tidlig mål. Det ville ikke Mehnert ha noe av, og scoret rett etter utligningen.

– Vinner fortjent

– Vi viser at vi er gode når vi vinner på en dag som dette. Vi startet trått, men vinner fortjent til slutt, sier Mehnert.

Marcus Mehnert er i scoringsform om dagen og var involvert i det meste offensivt for Asker. Litt ut i andreomgang fastsatte han resultatet til 3–1 i et åpent Fram Larvik mål.

– Jeg tenker ikke på de personlige scoringene, men kan man hjelpe laget til seier med mål er det jo helt klart deilig, sier tomålscorern.

 

Kampfakta:

Askers lag: Andreas Vedeler, Hallvard Håskjold, Aaron Jones, Stian Stray Molde, Behajdin Celina, Stian Solberg (45), Martin Tangen Vinjor, Tomasz Sokolowski, Cornelius Bencsik (65), Marcus Mehnert og Ludvig Halvorsen Langrekken (81).

Benk: Jacob Øvretveit Tredal, Kasper Grung Flo, Eivind Fallås Dahl (45), Alagie Sanyang (65), Demba Traore (81)(gult kort), Roman Fazi og Nichlas Raaholt.

Tilskuere: 399

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.