Skip to main content

- Morten Skjønsberg til Norrköping

Morten Morisbak Skjønsberg skal spille for Norrköping kommende sesong.
Morten Morisbak Skjønsberg skal spille for Norrköping kommende sesong.

Stabæk mister nok en spiller før sesongstarten på Nadderud.

Tidligere Stabæk-kaptein Morten Morisbak Skjønsberg skriver tirsdag under en treårskontrakt med Allsvenskan-klubben Norrköping. 28-åringen er tiltenkt midtstopperrolle i klubben, ifølge TV2 Sporten.

Skjønsbergs kontrakt med Stabæk gikk ut ved sesongslutt. Dermed var forsvarsspilleren ikke blant de seks som fikk oppsigelsesvarsel av Stabæk da det ble klart at Bærums-klubben måtte flytte tilbake til Nadderud.

Sportslig leder Inge André Olsen fortalte til Budstikka i januar at klubben ønsket å inngå ny kontrakt med spilleren.

Vanskelig å fortsette i Stabæk

Skjønsberg la ikke skjul på at det var vanskelig for han å skrive en ny kontrakt med Stabæk, så lenge klubben opprettholdt oppsigelsene.

– Ja, det er problematisk for meg. Da blir det jo som jeg tar jobben fra en av de som er blitt oppsagt, og det vil jeg ikke, har Morten Morisbak Skjønsberg tidligere uttalt.

Stabæk er den eneste Tippeliga-klubben forsvarsspilleren har spilt for i sin karriere etter at han debuterte på A-laget 20. oktober 2002.

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her

Faller av flyttelasset

I forkant av 2012-sesongen har flere spillere forlatt Stabæk til fordel for andre klubber. Hverken Gilles Ondo (til Sandnes Ulf), Pálmi Rafn Pálmason (til Lillestrøm) eller Johan Andersson (til Lillestrøm) blir med på flyttelasset fra Fornebu til Nadderud.

I tillegg er profilen Pontus Farneruds kontrakt utgått, og svensken ønsker seg utenlands.

Alain Junior Ollé Ollé har vært på prøvespill i Sandnes Ulf. Ingen avtale er foreløpig inngått, men den nyopprykkede klubben skal være interessert.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.