Skip to main content

Moe med ny Stabæk-kontrakt: – Betyr mye å være her

NY KONTRAKT: Jeppe Arctander Moe jubler etter at Stabæk sikret fornyet eliteseriekontrakt i 2018. Nå har han signert for klubben ut 2020.

Jeppe Arctander Moe er foreløpig siste A-lagsspiller som har signert kontrakt med Stabæk.

– Det er fint å få signert, og jeg gleder meg til to nye år. Jeg er fornøyd – så får vi satse på at vi får en bedre sesong i år enn i fjor, sier Jeppe Arctander Moe til Budstikka.

Han har vært med på Stabæk-treningene de siste dagene, og i går ble endelig alle formaliteter unnagjort. Moe, som spilte 29 kamper fra start i fjor, er klar for to nye år i Stabæk.

LES OGSÅ: Født i Bærum, vokst opp i Ungarn. Nå skal han spille for Stabæk

God mulighet for nye steg

– Det er forskjellige grunner til at det har drøyd ut litt. Men nå kom vi til enighet, så da er det bare å se fremover, sier Moe.

Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen sier at det har vært stor pågang fra andre klubber rundt Moe.

– Det har vært litt forskjellig. Men akkurat nå passer det best å være her, sier Moe.

– Jeg har jo vært her siden jeg var elleve. Det betyr mye for meg å få være her. Nå har jeg også fått mye tillit de siste årene, så jeg føler at neste år er en kjempegod mulighet for meg til å ta nye steg.

LES OGSÅ: Bohinen med ny Stabæk-kontrakt

– Glad han er med oss

Trener Henning Berg er fornøyd med at Moe har signert.

– Han hadde flere muligheter. Vi er veldig glade for at han skal være med oss neste år, og at han trives her og at han kan bli bedre her, sier Berg.

– Jeg synes Moe hadde en veldig god høstsesong. Han utviklet seg godt, og tok steg for steg.

Også Emil Bohinen har nylig undertegnet ny avtale. Men Moussa Njie skal være på vei til den serbiske klubben Partizan, og heller ikke Daniel Granli har signert ny kontrakt.

– Det kan ikke være optimalt å miste to faste startere?

– Nei, det er ikke det. Men samtidig, når kontraktene går ut, står spillerne fritt til å velge hva de vil. Det har vi respekt for, sier Berg.

Les flere artikler