Skip to main content

Mistet nær venn i Gjerdrum-skredet

Casper Ruud uttrykte sorg etter å ha mistet en nær venn og samarbeidspartner i skredet på Gjerdrum.

Casper Ruud uttrykte sorg etter å ha mistet en nær venn og samarbeidspartner i skredet på Gjerdrum. 

Foto: KARL BRAANAAS

Casper Ruud mistet en nær venn i Gjerdrum-skredet. «Jeg har mistet en venn, kollega og en viktig støttespiller i mitt team», skriver Ruud på Instagram.

Det var Dagbladet som først omtalte saken. Ifølge avisen skal Ruud ha vært en god venn med Eirik Grønolen (31) som omkom etter skredet på Gjerdrum natt til 30. desember.

Grønolen ble funnet omkommet lørdag. 

– Verden kan være et urettferdig sted. Vi har mistet en fantastisk person og medborger. Jeg har mistet en venn, kollega og en viktig støttespiller i mitt team, skriver Ruud på Instagram.

Grønolen var styreleder i selskapet Yoneda AS, som han drev sammen med Casper Ruud.

– Du var bare snill og god mot alle, og det var inspirerende å være rundt deg. Du gikk bort altfor tidlig. Ord kan ikke beskrive hvor mye du vil bli savnet av alle som kjente deg, skriver tennisspilleren.

– Mine tanker går til dine aller nærmeste og til alle andre som har mistet eller savner noen i denne tragiske ulykken på Gjerdrum. Det er med et tungt hjerte at jeg håper du hviler i fred kjære Eirik, skriver Casper Ruud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.