Skip to main content

Mister trolig bare én - opprykksheltene blir i Bærum

FULL JUBEL: Så glade er Morten Tandberg (til venstre) og lagkaptein Lars Sandbu i hverandre når de vinner fotballkamper sammen. Nå fortsetter samarbeidet. FOTO: TORE GURIBY
FULL JUBEL: Så glade er Morten Tandberg (til venstre) og lagkaptein Lars Sandbu i hverandre når de vinner fotballkamper sammen. Nå fortsetter samarbeidet. FOTO: TORE GURIBY

Lagkapteinen har bestemt seg for å fortsette. Og trolig er det bare Marius Lundemo som forsvinner fra Bærums opprykkslag.

Trener Morten Tandberg har tidligere fortalt at det så ut til at Bærum ville komme til å miste et betydelig antall av opprykksheltene. Nå ser imidlertid situasjonen langt lystigere ut for de gule og svarte fra Sandvika.


Tidligere denne uken sa kaptein Lars Sandbu ja til et år til.

– Det ble noen runder. Jeg var veldig usikker, men det er så gøy å spille fotball, så det blir en sesong til, sier 26-åringen som vurderte å legge opp allerde før årets sesong.

– Det ble den samme runden nå. Det høres ut som jeg er en liten drittunge som later som jeg skal slutte for å få folk til å mase på meg. Men det er ikke det som er situasjonen - jeg har vært reelt i tvil, smiler Sandbu.

Han skulle egentlig bli ferdig jurist til våren. Det blir utsatt til jul 2014.

LES OGSÅ: Amahl Pellegrino prøver seg i eliteserieklubb

– Nå velger jeg å bruke ett år på det jeg har igjen. Da blir det mer ro og mer tid til fotball. I tillegg som jeg slipper å komme i en situasjon at jeg begynner å jobbe til sommeren og det blir trøbbel å kombinere det med fotball. Dette blir en fin totalløsning. Fotballkarrieren er kort. Jeg er bare 26 år og jobb er noe jeg skal holde på med i mange år fremover, påpeker Sandbu.

Trener Morten Tandberg legger ikke skjul på at Sandbu var en av de viktigste spillere for Bærum å få med videre. – Han er viktig av mange grunner. Han er en god spiller og vel så viktig i forhold til at han kjenner vår måte å spille på. Dessuten er han en fin fyr og kjempeviktig også utenfor banen. Å møtte erstatte han ville være en unødvendig utfordring. Han var en av de viktigste å få på plass.

Tandberg har trent opp i 1. divisjon to ganger.

– Jeg har kontrakt ut 2014 og sånn det ser ut nå så blir hele trenerteamet med videre.
Av spillerne er det bare Marius Lundemo som Tandberg regner det som sikkert at han mister.

Budstikka vet at i alle fall fire eliteserieklubber har vist interesse for stortalentet.

– Marius forsvinner, så får vi se hvor det blir. Jeg tror vi beholder resten, sier Bærum-treneren.

LES FLERE SPORTSNYHETER FRA BUDSTIKKA.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.