Skip to main content

Mauritz-Hansen herjet da Asker vant viktig bunnoppgjør

HERJET MED ØRN HORTEN: Sindre Mauritz-Hansen scoret to, og la opp til to andre mål mot Ørn Horten. FOTO: ANETTE ANDRESEN
HERJET MED ØRN HORTEN: Sindre Mauritz-Hansen scoret to, og la opp til to andre mål mot Ørn Horten. FOTO: ANETTE ANDRESEN

Nedrykkspøkelset herjer likevel på Føyka. - Det er alltid et håp der ute, sier Asker-spiss.

ASKER - ØRN HORTEN 5-2

Et friskt pust av håp feide over Føyka lørdag kveld, da Asker spilte flomlyskamp mot Ørn Horten.

En elendig sesong har satt kniven mot strupen for Askers fremtid i andredivisjon, men med seier over Ørn Horten tør Asker-spiss Sindre Mauritz-Hansen å ymte frempå et lite håp.

- Det er alltid et håp der ute, men nå handler det først og fremst om å avslutte denne sesongen med stil, sier Mauritz-Hansen som i en mørk tid for klubben for alvor har begynt å skinne.

- Jeg føler meg utrolig skarp der ute, og har selvtilliten på topp. Fotball er utrolig morsomt om dagen, sier spissen.

Mot Ørn Horten var han ustoppelig.

Først sendte han Asker i ledelsen med en vakker heading, før han kort tid etter serverte Magnus Nikolaisen en scoring på sølvfat. I andreomgang reduserte Ørn Horten ved innbytter Alexander Teklamariam, og presset på noe voldsomt.

Uten en glimrende Thomas Lia i mål ville det nok snudd fort. Målvakten var glimrende, og leverte tre klasseredninger, som langt på vei sørget for at Mauritz-Hansens andre scoring økte ledelsen for Asker. Mauritz-Hansen fulgte så opp med å servere Lars Christian Kise en enorm mulighet, som innbytteren takket for med en scoring.

Ørn Horten reduserte like etter, men på overtid sørget Nikolaisen for at stillingen ble 5-2.

Fem kamper gjenstår, men om Pors taper mandagens kamp mot Strømsgodset 2 er Asker bare fem poeng bak plassen som gir en fornyet kontrakt med andredivisjon.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.