Skip to main content

Mamelund dunket inn 11 da Haslum vant

TOPPSCORER: Erlend Mamelund scoret 11 mål da Haslum knuste Follo hjemme i Nadderudhallen. FOTO: ANETTE ANDRESEN

Haslum spilte på seg en god porsjon selvtillit da de banket Follo hjemme i Nadderudhallen. Det trengte de.

– Jeg synes vi spilte bra gjennom hele kampen. Vi slet med å sette mulighetene i den første omgangen, men heldigvis løsnet det etter hvilen, sier Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno.


For etter den svake kampen mot Bodø forrige serieomgang, var det et revansjesugent hjemmelag som tok i mot godtgående Follo. Og samarbeidsklubben fra Follo-distriktet fikk svi.

Selvtillit


– Det viktigste for oss var rett og slett å vinne en håndballkamp igjen. Vi har nemlig hatt litt skranten selvtillit. Derfor var denne kampen viktig både psykisk og rent motivasjonsmessig, mener Skarpsno.
Gjestene ledet til pause, men da sluttsignalet gikk var det vertene som hadde en komfortabel 29-24-seier i boks.
 

Mamelund storspilte


Erlend Mamelund slet i den første kampen for Haslum etter returen fra fransk håndball. Borte mot Bodø ble det bare fire scoringer og tap for nordlendingene. Men hjemme i Nadderudhallen slo Erlend Mamelund ut i full blomst.
11 scoringer ble det på den hjemvendte proffen.


– Erlend Mamelund gjorde en god kamp, og det var veldig gledelig. Men det som var mest gledelig var forsvarsspillet vårt. Vi sto veldig bra i forsvar, sier Skarpsno.
– Men det er selvfølgelig artig at Erlend banker inn noen kasser, smiler Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.