Skip to main content

- Mållinjeteknologi er "no brainer"!

Luc Kassis straffespark ble ikke godkjent som mål. FOTO: KNUT OMHOLT-JENSEN

Vadim Demidov mener det ikke engang er noe å diskutere om mållinjeteknologi bør innføres i Norge. Da hadde antagelig Stabæk ikke vært på bunnen i eliteserien. 

STABÆK - TROMSØ 0-1 (0-0)

-Det ville vært fint med mållinjeteknologi også i Norge, konstaterer Stabæks Luc Kassi. Han mener straffesparket hans skulle vært godkjent mål.

- Jeg følte at straffesparket var inne, kommenterte Kassi etter at Stabæk tapte 0-1 for Tromsø og dermed er helt sist i eliteserien. 

Stabæk fikk straffespark kort tid før slutt da Franck Boli stormet igjennom og ble lagt i bakken. Kassi tok straffespark og skjøt i tverrliggeren og ned. Bildene kunne tyde på at ballen var over mållinjen. Du kan bedømme selv på bildet.

Ikke fast straffeskytter

- Jeg var litt usikker på om det var mål, men da jeg skjøt følte jeg at ballen var over streken. 

Det er Franck Boli som er Stabæks straffeskytter. Han ble felt og skaffet straffesparket og ønsket ikke å ta det selv.

- Franck er nummer én på straffer, jeg er nummer to. Men han hadde krampe og ville at jeg skulle ta det. 

Klar for mållinjeteknologi

- Mållinjeteknologi er en "no brainer". Det må vi få til, fastslår Stabæks rutinerte midtstopper, Vadim Demidov. 

Tromsøs Simen Wangberg er ikke like enig. 

- Vi kan heller bruke pengene på utviklingen av fotballspillere, uttalte han i pressesonen etter kampen. 

- Mållinjeteknologi kommer sikkert til Norge om en stund, fastslår Jan Jönsson etter at han hadde ledet Stabæk i sitt comeback som trener for klubben.

Kassi fikk kritikk

Svensken hadde lagt om til 4-4-2-formasjon. 

- Det var litt vanskelig i begynnelsen. Vi prøvde å spille slik treneren vil at vi skal spille. I 2. omgang slapp vi oss litt mer løs, oppsummerer Luc Kassi. 

Midtbanespilleren måtte tåle kritikk av Jönsson i garderoben etter kampen på grunn av fellingen hans som ga Tromsø straffespark. Treneren sier de hadde snakket om at Tromsø-spillerne gikk etter straffe hvis sjansen bød seg og at det var for svakt ikke å unngå en slik situasjon. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.