Marius Lundemo, Amahl Pellegrino og Borger Thomas har to ting til felles: De spiller i eliteserien. Og de har en fortid i Bærum Sportsklubb.

Nå håper alle tre at de gule fra Sandvika slår Kristiansund i søndagens kvalifiseringskamp, og tar ett steg nærmere spill i neste års eliteserie. Her er guttas lykkeønskninger foran Bærums kamp.

Marius Lundemo:

- Jeg håper Bærum vinner! Mange av kompisene mine spiller i klubben, og jeg spilte der selv fra jeg var ti år. Jeg unner dem virkelig all den suksessen de har hatt i år, og det hadde vært utrolig kult om de rykker opp via kvalik. Det bør hvertfall være gode muligheter for å slå Kristansund, for Bærum har et bedre lag med mer talent.

- Hvordan vil det være å spille mot Bærum i eliteserien?

- Veldig rart, men først og fremst utrolig kult! Jeg håper det blir en realitet!

Amahl Pellegrino:

- Jeg hadde noen fantastiske sesonger i Bærum og elsker alle menneskene på Kadettangen. Jeg håper av hele mitt hjerte at klubben rykker opp, for det fortjener de. Rykker de opp, kan det godt hende jeg kommer tilbake til Kadettangen for å spille eliteseriefotball der. Når det gjelder den første kvalifiseringskampen, bør det være gode muligheter for seier. Kristiansund har ikke vært så bra i det siste.

- Hvordan vil det være å spille mot Bærum i eliteserien?

- Det ville vært kjipt for Bærum, for jeg kommer til å score hat trick mot dem, hehe. Neida, det ville vært kjempegøy å spille mot dem. Jeg stortrivdes da jeg var i klubben.


Borger Thomas:

- Jeg ønsker Bærum all mulig hell og lykke på søndag. Det var i Bærum jeg lærte å spille fotball. Jeg spilte der i mange år, så hjertet mitt vil alltid banke litt ekstra for dem. Bærum i eliteserien hadde vært fantastisk artig!

- Hvordan vil det være å spille mot Bærum i eliteserien?

- Det ville bare vært fantastisk gøy! Jeg håper det skjer!

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her