Straffemiss kostet Bærum seieren

MISSET STRAFFE: Moses Mawa misset straffespark mot Odd 2.

MISSET STRAFFE: Moses Mawa misset straffespark mot Odd 2. Foto:

På overtid fikk Bærum muligheten til å ta med tre poeng hjem til Bærum. Det klarte de ikke.

DEL

Odd 2 - Bærum 1-1

Follo - Stabæk 2 6-1

– Hadde du spurt meg før kampen om jeg hadde vært fornøyd med 1-1 i Skien, så hadde jeg svart ja. Fordi det er en tøff bortemotstander, sier Bærum-trener Luke Torjussen om Odds rekruttlag.

Men etter opplevelsen på kunstgresset på Skagerak Arena, reiste Bærum-gjengen hjem med følelsen av to tapte poeng. For på overtid fikk de gulkledde straffespark. Da var stillingen 1-1.

LES OGSÅ:

Bærum-kapteinen har ikke gitt opp opprykksdrømmen

Styreleder i Bærum SK og Frode Kyvåg sjokkerte etter at frivillig p-vakt ble dyttet

Fra spiller til akademisjef: – Mistet spillegleden 

Innbytter Moses Mawa gikk frem for å ta straffen. Og satte ballen utenfor.

– Straffe skal være mål, men det er slikt som skjer. Men vi følte selvfølgelig at vi tapte to poeng, i og med at vi fikk den straffen - og bommet, sier Torjussen.

Scoret først

Det var laget fra Bærum som åpnet best i Henrik Ibsens fødeby. Og etter 22 minutter sørget hjemvendte Rozhat Shaswari for at Bærum tok føringen i målprotokollen.

Etter det tok hjemmelaget over, og presset Bærum bakover på banen, uten at Odds andrelag klarte å score på Bærum-keeper Grzegorz Flasza.

"Oddrane" fortsatt presset etter hvilen, og ti minutter ut i andre omgang fikk de betalt. Sigurd Haugen utlignet og fastsatte sluttresultatet til 1-1 i Telemark.

Viktig

Bærum ligger på en sjetteplass, med åtte kamper igjen å spille i avdelingen.

– Vi satser selvfølgelig på at vi klarer å beholde plassen blant de syv beste, sier Luke Torjussen.

Vinneren i avdelingen rykker direkte opp i 1. divisjon. Lag nummer to til syv beholder plassen i den nye 2. divisjon neste år.

Stabæk fikk grisebank

Stabæks nest beste spillere reise til Ski stadion og møtte Follo mandag kveld. Det ble helsvart for de blåkledde fra Bærum. Follo vant hele 6-1, etter å ha ledet 2-0 ved pause. Markus Myre Aanesland scoret Stabæks trøstemål.

Artikkeltags