Alpinist Leif Kristian Haugen fridde på 2700 meter - og fikk ja

SA JA: Marthe Gausen Nestvold viser frem ringen som Leif Kristian Haugen ga henne da han fridde. FOTO: PRIVAT

SA JA: Marthe Gausen Nestvold viser frem ringen som Leif Kristian Haugen ga henne da han fridde. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 2 år gammel

På treårsdagen for da de ble kjærester, bestemte toppalpinisten Leif Kristian Haugen (28) seg for å fri til kjæresten Marthe Gausen Nestvold (27).

DEL

Les alt innhold på budstikka.no for kun kr 6,30,- pr. dag

– Det var en helg for å skape store ting, smiler Leif Kristian Haugen på telefonen fra Mellom-Europa Han er på vei til Italia der han sammen med resten av verdenscupsirkuset i alpint skal kjøre renn i Alta Badia og Madonna di Campiglio. Alpinisten fra Lommedalen er en av Norges aller beste stor- og slalåmkjører.

LES OGSÅ: Leif Kristian Haugen slapp gassen i finalen

Sist lørdag kjørte han ned til en høyst respektabel 16. plass i verdenscuprennet i storslalåm i Val d´lsère i Frankrike, Men det ble ikke rennet i det klassiske alpinstedet som skulle bli dagens høydepunkt for 28-åringen fra Lommedalen.

Tre år

For etter rennet spurte han kjæresten Marthe Gausen Nestvold om hun ville være med på en tur i de franske alpene.

– Vi gikk en lang tur, og det var et knallfint vær og utsikten var helt fantastisk. Jeg hadde jo planlagt dette litt, og der oppe fridde jeg til henne. Og fikk ja, smiler Haugen.

LES OGSÅ: Førtse pulje i fare for Haugen

Og da passet det jo – tilfeldigvis – veldig bra at de var på akkurat det samme stedet der de ble kjærester for nøyaktig tre år siden.

– Jeg hadde som sagt planlagt dette litt, så det passet jo greit at det var på det samme stedet vi ble kjærester og at det var tre år siden, smiler Leif Kristian Haugen.

Familieforøkelse

Men det er ikke bare giftermål som er på gang for Leif Kristian Haugen. Allerede til våren skal familien Gausen Nestvold/Haugen bli flere.

– Det blir familieforøkelse i mai. Vi skal få en liten gutt, så nå er det en ny alpinist på vei, ler Haugen.

LES OGSÅ: Sjekk den imponerende landslagslisten over kjørere fra Asker og Bærum

– Jeg tipper at bryllupet ikke blir før i sommeren 2017. Neste år får vi heller glede oss over familieforøkelsen, sier Leif Kristian Haugen.

Artikkeltags