Skip to main content

Langrennsløpere fra Fossum og Asker på juniorlandslaget

JUNIORLØPERE: Kristin Austgulen Fosnæs (t.v.) fra Fossum IF og Elena Rise Johnsen fra Asker Skiklubb er begge tatt ut på juniorlandslaget i langrenn.
JUNIORLØPERE: Kristin Austgulen Fosnæs (t.v.) fra Fossum IF og Elena Rise Johnsen fra Asker Skiklubb er begge tatt ut på juniorlandslaget i langrenn.

Kristin Austgulen Fosnæs fra Fossum og Elena Rise Johnsen fra Asker er tatt ut på juniorlandslaget i langrenn.

De to langrennstalentene fra Fossum og Asker har imponert det siste året, og nå fikk de også belønningen med en plass på juniorlandslaget.

Fossum-jenta Kristin Austgulen Fonæs var på juniorlandslaget også sist sesong.

– Det siste året på juniorlandslag har gitt meg så mange gode minner, både sportslig og sosialt, og jeg gleder meg veldig til å være en del av det også i år, sa Austgulen Fosnæs i en pressemelding fra skiforbundet.

– Da får jeg muligheten til å matche meg mot mange gode utøvere og utvikle meg som skiløper, sier Kristin Austgulen Fosnæs fra Fossum.

LES OGSÅ: Legger seg kl. 21, trener over 600 timer i året og er sjelden på fest – for å bli best

– Mulighet

For Asker-jenta Elena Rise Johnsen fra Asker blir landslaget en ny erfaring.

– Det er så spennende å få være en del av juniorlandslag. Tidligere har jeg bare trent med klubbkamerater, men nå får jeg mulighet til å trene med de beste juniorløperne i Norge.

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med både treneren og utøverne på laget, og tror vi kan hjelpe hverandre til å bli bedre skiløpere alle sammen, sier Elena Rise Johnsen fra Asker.

LES OGSÅ: Vant stafettgull i junior-VM

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.