Skip to main content

Kunstscoringer senket Bærum

Gjorde 1-0: Kristoffer Tollås satt inn 1-0 for Bærum i oppgjøret mot Hødd.

To marerittminutt for Bærum avgjorde kampen mot Hødd søndag.

Hødd - Bærum 4-2

Bærum jaktet sin første seier siden slutten av mai da de tok turen til Sunnmøre og kampen mot Hødd søndag.

Motsatte oppgjør i vårsesongen endte med en knusende 4-0-seier til Bærum hjemme på Sandvika stadion. I forrige runde hjemme mot Ranheim ble det derimot tap for Bærum.

LES MER: – Vi gjør alle de tingene vi var enige om ikke å gjøre

Bærum tok ledelsen ved kaptein Kristoffer Tollås, men Hødd snudde kampen og vant til slutt 4-2.

– Vi spiller en særdeles god 1. omgang og både kunne og burde ha ledet med tre-fire mål. Vi har flere gode sjanser og kommer også alene med keeper. Så slipper vi inn etter corner, og det er for dårlig. Den skal Kris (Devaux, keeper) ut å holde. Likevel går vi inn til pausen med en god følelse, sier Bærum-trener Roar Johansen til Budstikka.  

Riki Alba fikk kampens første store sjanse etter seks minutter da han kom alene med keeper Aslak Falch. Bærums-spissen fikk ballen litt for langt foran seg og keeperen fikk avverget.

Alba var på farten igjen etter ti minutter da han kranglet seg gjennom Hødd-forsvaret. Avslutningen var det også god kvalitet over, men den smalt i stolpen.

Like etter kom vertenes Eirik Ulland Andersen på skudd, men det ble godt avverget av keeper Kris Devaux.

Tollås-scoring

Etter 17 minutter fikk gjestene uttelling for presset. Moussa Njie la fint inn foran mål, og der lå tidligere Hødd-spiller Kristoffer Tollås. Han trengte to forsøk, men på det andre satt han ballen i mål til 1-0 for Bærum.

LES MER: Bærums Walberg drar hjemover - Bærum jakter forsterkninger

Gjestene var ikke lenge i himmelen. Etter 21 minutter steg Steffen Moltu til værs på en corner og satt inn utligningen til 1-1.

Ulland Andersen var frampå igjen etter halvtimen. Et langt innkast ble stusset  videre og Ulland Andersen satt headingen i tverrliggeren.

Etter en velspilt 1. omgang gikk lagene til pause med ett mål hver, men Bærum hadde et lite overtak.

Praktscoringer fra vertene

2. omgangs første store mulighet kom ved hjemmelagets Magnus Myklebust etter 56 minutter, men upresset fra elleve meter sleivet han ballen utenfor.

Like etter kom Bærum til innlegg, men det ble ryddet unna i siste liten av Hødd.

Christoffer Aasbak kom til en stor skuddmulighet etter 61 minutter, men Nedrebø var flott nede og blokkerte skuddet.

– Vi startet greit i 2. omgang også, men så blir vi straffet på personlige feil. Det glipper individuelt, og vi gjør rare feil, fortsetter Johansen.

Så skulle det lykkes for vertenes Ulland Andersen. Fra 20 meter bråsnudde han og banket ballen i motsatt kryss via stolpen. En kunstscoring etter 66 minutter.

Minuttet senere skulle vondt bli til verre for Bærum. Bendik Torset fikk ballen fra Ulland Andersen og banket inn 3-1 fra samme hold som Ulland Andersen gjorde like før.

Redusering til liten nytte

Bærum ville ikke gi seg og etter 73 minutter endte et innlegg på hodet til Tollås. Han fant Moussa Njie i feltet som skled inn 2-3.

Gleden varte ikke lenge denne gangen heller. Etter 77 minutter ble Magnus Myklebust spilt igjennom og banket inn 4-2 for vertene.

Bærum kom ikke nærmere, og gikk på nok et tap i 1.divisjon.

– Det positive er at vi produserer langt mer enn vi har gjort i de tre siste kampene til sammen. Vi må fortsette å jobbe, og det er ikke noe hokus pokus. Det handler om å forsterke det gode, og jobbe hardt med det som ikke fungerer, forklarer Johansen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.