VM-bronse til brødrene Lurås Oftebro

BRØDRE PÅ LAG: Jens (t.v) og Einar Lurås Oftebro var to av fire på Norges stafettlag i kombinert, under junior-VM i Sveits. Det endte til slutt med bronsemedalje.

BRØDRE PÅ LAG: Jens (t.v) og Einar Lurås Oftebro var to av fire på Norges stafettlag i kombinert, under junior-VM i Sveits. Det endte til slutt med bronsemedalje. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jardar-løperne Einar (19) og Jens (17) Lurås Oftebro var med på stafettlaget som tok bronse i junior-VM.

DEL

Lagkonkurransen ble vunnet av det østerrikske laget, foran Tyskland, som var 47,8 sekunder bak østerrikernes ankermann i mål.

Det norske laget, med yngstebror Jens som førstemann ut, fulgt av Simen Kvarstad, Andreas Skoglund og storebror Einar, gikk i mål på bronseplass etter langrennsdelen. Da var Norge 1 minutt og 53 sekunder bak Østerrike.

Jens førte Norge inn til veksling på andreplass, 40,8 sekunder bak Østerrike, men laget tapte mye på andre og tredje etappe.

Med det har Einar Lurås Oftebro to medaljer å vise til så langt i mesterskapet, etter sølvet på tirsdagens individuelle øvelse, med 10 kilometers langrenn.

Junior-VM avsluttes med en ny individuell øvelse lørdag, med 5 kilometer langrenn. Der bør Einar Lurås Oftebro være blant favorittene.

LES OGSÅ: VM-sølv til Lurås Oftebro - to sekunder fra gullet

Artikkeltags