Skip to main content

Knepent Frisk-tap i første treningskamp

Vålerenga mot Frisk Asker, treningskamp før sesongen 2019/2020.
Foto: Thomas Rud

Søndag ettermiddag spilte Frisk Askers ishockeyherrer sin første treningskamp for sesongen. Det endte med tap. 

VÅLERENGA - FRISK ASKER 1-0

Bortsett fra en internkamp nylig var søndagens oppgjør mot Vålerenga borte Frisk-guttas første skikkelige treningskamp for sesongen. 

Hockeysesongen starter tidligere i år for Frisk, siden de allerede i slutten av august spiller sitt første oppgjør i den europeiske turneringen Champions Hockey League (CHL). 

Etter at Frisk hadde sløst med sjansene i flere overtall, endte det til slutt opp med 1-0 til Vålerenga. 

Det var vertene fra Oslo som tok initiativet i den første perioden, men ingen av lagene klarte å produsere de helt store sjansene før det nærmet seg pause. Tre minutter før periode var over pirket Kalle Ekelund inn 1-0 for VIF. 

Frisk Asker kunne og burde kanskje svart før hvilen da de spilte mot tre Vålerenga-spillere etter to utvisninger på rappen for hjemmelaget. Det klarte de ikke og utnytte og etter én periode sto det 1-0. 

Vålerenga startet best også i 2. periode, og de fortsatte å komme til muligheter etter et par utvisninger for Frisk. På grunn av undertallspillet i starten av perioden slet også Frisk med å få rytme i angrepsspillet. 

Frisk skjerpet seg mot slutten av perioden og spilte seg til et par brukbare muligheter. Likevel bølget spillet fram og tilbake, og det kunne vært Vålerenga som gikk opp til 2-0. 1-0 til vertene sto seg etter to perioder. 

I den tredje perioden tente det virkelig i Jordal ungdomshall. Perioden inneholdt mange utvisningsminutter og slåsskamper, men da disse ga seg produserte lagene flere gode muligheter. 

Gjestene fra Asker fikk også muligheten et par ganger i overtall, men klarte heller ikke denne gangen og utnytte dette. Dermed ebbet det ut med 1-0 til Vålerenga. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.