Skip to main content

Keeperhelten tar to nye år i Frisk Asker

FEIRER NY KONTRAKT: Frisk Asker-keeper Nicklas Dahlberg var en av NM-finalenes største helter. Nå hra han skrevet under på en ny toårsavtale med klubben.

Nicklas Dahlberg (34) var en av de viktigste spillerne i Frisks jakt på NM-gullet. Nå tar han to nye år i Askerhallen.

–  Vi er veldig glade for at en av eliteseriens beste keepere har valgt å fornye kontrakten med klubben. Nicklas har vært her i syv sesonger, og kjenner klubben godt. Han er en veldig viktig spiller på isen, men er like viktig i sin rolle utenfor isen, sier sportslig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen til klubbens hjemmeside.

Tirsdag ble det altså klart at 34-åringen – i første omgang – tar to nye år i klubben. Det er ingen tvil om at det er en meget viktig signering for de nå regjererende mestrene.

LES OGSÅ:

Frisk-leder om mesterligaspill: – Å få storkamper til Asker vil bety mye

Gulltreneren håper å få fortsette: – Lysten til å fortsette er ekstremt stor 

"Mest verdifull"

Gjennom hele sluttspillet har Dahlberg vært en av klubbens beste spillere. Han ble også kåret til den "Mest verdifulle spilleren" av alle spillerne i sluttspillet.

– Nicklas har levert noen virkelig gode sluttspill de siste sesongene, og vist at han takler det bra. Ikke minst viste han hvilke kvalilteter han innehar i årets sluttspill, så vi er som sagt veldig fornøyd med at vi har han i minst to sesonger til, sier Sørensen.

LES OGSÅ: Frisks gullfest i Asker sentrum: – Jeg tror ikke det blir så mye søvn i natt

Åttende sesong

Dermed blir den kommende sesongen den åttende i rekken for Nicklas Dahlberg i Frisk-drakten.

Frisk skriver på sin hjemmeside at Nicklas Dahlberg aldri har hatt en svakere redningsprosent enn 90 prosent i løpet av sine syv år i klubben.

LES OGSÅ: Frisk-legende vraker broren: – Nå er Dahlberg størst

 

 

 

 

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.