Kalvøya cup: - Kjører som planlagt, men er spent på været i natt

SPENT: Cup-sjef Inger Breifossmo fra Bærum sportsklubb har vært spent på værvarselet, men det ser ut til at Kalvøya er i stand til å ta i mot mange unge fotballspillere i helgen.

SPENT: Cup-sjef Inger Breifossmo fra Bærum sportsklubb har vært spent på værvarselet, men det ser ut til at Kalvøya er i stand til å ta i mot mange unge fotballspillere i helgen. Foto:

Møt som normalt for spill på selve Kalvøya, er beskjeden fra Inger Breifossmo, cup-leder.

DEL

Da værtjenesten yr for noen timer siden varslet over 20 millimeter regn før første cup-dag, ble Inger Breifossmo bekymret.

Men per fredag klokken 12 er varselet moderert: Maks 8 mm nedbør, og det er til å tåle for fotballspillerne, mener Breifossmo.

- Foreløpig ser det veldig bra ut. Vi kjører som planlagt, men vi er jo litt spent på hva som skjer i natt. Hvis banene står under vann, prøver vi å omberamme til kunstgresset. Det kan da også være felt på Kalvøya som stadig fungerer.

Breifossmo & co er på plass for å vurdere tilstanden allerede i halv seks-tiden lørdag morgen, men alt tyder nå på at det blir oppmøte som normalt og normalt spill på Kalvøya for cup-deltagerne.

Vernet våte baner

Bærum kommunes har i dag og i går holdt våte baner stengt for å sikre best mulig forhold for barna som konkurrerer i helgen.

- Vi har kjørt ut mål og brakker, så alt er tilrettelagt for å gjennomføre Kalvøya cup på Kalvøya, sier driftsleder Harald Bøysen i kommunen.

Han har også fulgt værvarselet tett de siste timene, men avventer til han eventuelt ser vannspeilet mellom målene.

- Av erfaring kan vi ikke stole blindt på værmeldingen. Det hender det glir forbi uten at det kommer noe på oss.

Artikkeltags