Skip to main content

- Jeg hadde ingen intensjon om å rote bort gavekortet

REAGERER: - Jeg hadde ingen intensjon om å rote bort gavekortet, sier sportslig leder i Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen. Han mener Leni Larsen Kaurin gjør innholdet i det verre enn det faktisk var.
REAGERER: - Jeg hadde ingen intensjon om å rote bort gavekortet, sier sportslig leder i Stabæk Fotball Kvinner, Richard Jansen. Han mener Leni Larsen Kaurin gjør innholdet i det verre enn det faktisk var.

– Jeg hadde ingen intensjoner om å rote bort gavekortet, sier Richard Jansen. Stabæk kvinners sportslige leder reagerer kraftig på påstandene fra Leni Larsen Kaurin.

Budstikka har i flere dager forsøkt å få Jansen i tale.

Sparket spiller

– Det er løgn å si at jeg ikke tok det på alvor. Vi gjorde til og med en avtale om hva vi skulle gjøre videre. Jeg skulle ta et møte med Øyvind (Eide). Det gjorde jeg i henhold til avtalen, og det varslet jeg Leni på SMS at var gjort, sier Jansen til VG.

– Så skulle hun ta kontakt med meg, i forbindelse med hva hun ønsket at klubben skulle si da hun sluttet. Etter 13 dager purret jeg på henne, da hadde hun fortsatt ikke svart.

LES OGSÅ: Kaurin vurderer rettssak mot Stabæk

Jansen påpeker også et tidligere forhold til VG:

– De som kjenner meg vet at jeg en gang i tiden sparket ut en av våre beste spillere, fordi hun hadde trakassert lagvenninner. Å si at jeg ikke tar ting på alvor faller på sin egen urimelighet.

LES OGSÅ: – Påtalenemnda inn i Kaurin-saken på eget initiativ

Rotet bort massasje-kort

Larsen Kaurin skal ha mottatt et gavekort fra treneren på "erotisk massasje med happy ending". Klubbledelsen innrømmer at det eksisterer men at det er rotet bort.

– Jeg hadde ingen intensjoner om å rote det bort. Jeg har brukt mye tid på å finne igjen kortet. Ikke minst fordi Leni gjør innholdet verre enn det er. Hun utnytter at det er borte for alt hva det er verdt. Jeg spurte henne da jeg var i møtet, om jeg kunne beholde det for å konfrontere ham. «Ja» svarte hun. Det virket som om det var en kopi, og at hun satt på originalen. Jeg vet for øvrig at Øyvind fortsatt har gaven han fikk av Leni, nemlig en massasjemaskin, sier Stabæk-lederen, tydelig oppgitt til VG.

LES OGSÅ: NFF: – Skal sette sex-trakassering på agendaen

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.