Skip to main content

Jaaaaaaaaaaa, Haslum er seriemestere!

Sander Sagosen (t.v.) var strålende fornøyd med innsatsen til keeper Trond Tjemsland i gullkampen mot Elverum.
Sander Sagosen (t.v.) var strålende fornøyd med innsatsen til keeper Trond Tjemsland i gullkampen mot Elverum.

Erlend Mamelund (29) og Haslum feide over Elverum i Nadderudhallen og sørget for at Haslum ble seriemestere 2014!

Haslum - Elverum 36-27

- Jeg er stolt av klubben min! I år har vi spilt med et så ungt lag, og så ender vi opp som seriemestere. Det er bare helt rått, sier Erlend Mamelund etter at seriemesterskapet til de grader var i boks.

- Når vi leverer maks, så er vi et bedre lag enn Elverum. Og alle gutta på laget leverer, sier toppscoreren som scoret ni mål i seriefinalen mot Elverum. Men allerede i morgen er han tilbake på jobb.

- Så det spørs om det blir noe særlig feiring på meg, gliser han.

Rødt kort

Det begynte i et vanvittig tempo og trøkk i Nadderudhallen. En fullstappet hall fikk med seg tre utvisninger og ett rødt kort etter bare tre minutter! Sebastian Barthold måtte gå i garderoben etter bare tre minutter og 16 sekunder fordi han dyttet Leonel Ojala.

- Jeg mistet hodet i akkurat den situasjonen. Elverum-spilleren (Leonel Ojala) ga meg en skikkelig grisetakling, og jeg ble skikkelig forbannet. Det var vel litt urutinert av meg, men jeg mener at det jeg gjorde bare kvalifiserte til en tominutter, gliser Sebastian Barthold som bare spilte tre minutter og 16 sekunder av kampen før han måtte gå i dusjen.

Keeperduell

Men Haslum så seg likevel aldri tilbake.

Erlend Mamelund var på forhånd den mannen Elverum skulle stoppe i Nadderudhallen. Det klarte de aldri, og etter de første 30 minuttene hadde 29-åringen dunket inn syv mål de første 30 minuttene.

Haslum ledet 19-12 ved pause.

På forhånd var det varslet at de to keeperne, Haslums Trond Tjemsland og Elverums Morten Nergaard, ville være med på å avgjøre kampen.

Den duellen var det hjemmelagets burvokter Trond Tjemsland som vant. Uten tvil!

 

Aldri i nærheten

Etter hvilen forsøkte laget fra de dype skoger å ta ut både Erlend Mamelund og Sebastian Sagosen. Det klarte de til en viss grad, men det ga også mer rom for hjemmelagets Thomas Kristensen, Einar Riegelhuth Koren og Håvard Bjørnskau Johannessen.

De regjerende seriemestrene fra Elverum klarte aldri å hente inn Haslum, som dermed er seriemestere i håndball for menn 2014.

LES OGSÅ: Skarpsno foran seriefinalen: – Det er håndballens El Classico

 

 

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.