Svensk keeper klar for Frisk

Frisk forsterker laget med ny keeper fra Sverige.

Frisk forsterker laget med ny keeper fra Sverige.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Nicklas Dahlberg har signert ettårskontrakt med Asker-klubben.

DEL

27-åringen spilte senest for Örebro i kvalifiseringen til eliteserien. Før det var han keeper i den svenske eliteserieklubben Modo, hvor tidligere Frisk-spiller Mats Zuccarello Aasen også har spilt.

Dahlberg har gått gradene fra gutte- og juniorspiller til senior i Skellefteå, både mens klubben var i eliteserien og 1. divisjon.

- En veldig viktig og gledelig signering for oss. Målvakten er absolutt en nøkkelspiller som vi har brukt lang tid på å finne. Med Nicklas på plass sammen med vår kanadiske AHL-back Craig Schira er snart den defensive delen på plass, og vi kan starte jakten på de offensive spillerne som skal løfte stemningen i Askerhallen mot gamle høyder ", sier sportsjef Ole Gerhard Haug i sportskomiteen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Frisk henter canadisk back

Nicklas Dahlberg kommer til Asker i begynnelsen av august sammen med sin samboer. Det legges ingen demper på forventningne til sisteskansen.

- Utifra hans tidligere prestasjoner kan dette være en av de beste keeperene noensinne i Frisk Asker, skriver klubben i pressemeldingen.

Les flere sportsnyheter fra Budstikka her

Artikkeltags