Skip to main content

Høvik tok første stikk i kvalifiseringskampen mot Snarøya

Spillende trener Lars Brekke og Snarøya tapte første kvalifiseringskamp. Målet er imidlertid opprykk etter hvert.

Spillende trener Lars Brekke og Snarøya tapte første kvalifiseringskamp. Målet er imidlertid opprykk etter hvert.

Snarøya vedgår at Høvik er favoritter i kvalifiseringen mot nedrykk, men vil gjerne rykke opp så snart som mulig.

HØVIK - SNARØYA 14-3

– Troen har vi alltid. Vi må tro på at når vi først kom på den plassen vi kom på, så er vi såpass gode at vi kan vinne. Men at Høvik er favoritter må vi vedgå. Vi skal hvert fall gjøre vårt beste, og få det til å bli to eller tre kule kamper, og så får vi se hva vi gjør med det, sier Lars Brekke, spillende trener i Snarøya Bandy.

Søndag gikk den første kvalifiseringskampen om eliteseriespill neste sesong, mellom Høvik og Snarøya - som endte på andre plass i første divisjon. Høvik ble nummer ni i eliteserien. 

Og eliteserielaget Høvik viste at de mener alvor. Kampen endte 14-3, etter at det sto 5-0 halvveis. Alexander Serov (6), Maxim Pyanov (3), Lasse Karppinen (3) og Vladislav Zaostrovtsev (2) scoret for Høvik, mens Knut Magnus Weum Carlsson, Eirik Brandt Stensrud og Brekke scoret for Snarøya.

Høvik-trener Sergey Gusev har da også klokkertro på at Høvik skal holde plassen.

– Jeg har ikke engang tenkt tanken om at vi skal tape mot et slik lag. Jeg er sikker på at dette skal gå bra. Grunnen til det er at vi skal gjøre dette maksimalt, og vi er godt vant til å krige hele sesongen gjennom, sa han til Budstikka før helgen.

Vil opp

Da Øvrevoll Hosle rykket opp etter forrige sesong, gikk laget noen runder før de til slutt bestemte seg for å takke ja til plassen.

Brekke forteller at det for Snarøyas del er en avgjørelse hele klubben må ta, og som han må avklare med styret først.

– Men i utgangspunktet, hvis vi kvalifiserer oss, så ønsker jo vi å ta den plassen vi fortjener, sier han.

– Vi har en også langsiktig plan om å rykke opp. Om det skjer i år får vi se, og vi har ikke avklart at vi skal klare det i løpet av så, så mange år, men vi har et mål over flere år om at vi skal rykke opp, slår Brekke fast.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.