Skip to main content

Høvik fikk bank av Mjøndalen

SCORET I TAP: Alexander Serov reduserte for Høvik i andre omgang, men da var allerede Mjøndalen foran med seks mål.

Høvik kollapset fullstendig etter pause i det viktige oppgjøret mot Mjøndalen.

Høvik – Mjøndalen 3-10

Høvik har kjempet i nedre halvdel av eliteserien i årets sesong, men foran hjemmekampen mot Mjøndalen søndag kveld, hadde de mulighet til å øke luken ned til nettopp bruntrøyene fra Buskerud til fire poeng.

Det så lovende ut da Nikolai Salin fant Maxim Pyanov i det 18. minutt, og sistnevnte sendte hjemmelaget i føringen.

Deretter tok Mjøndalen mer og mer over, og til pause sto det 3-1 til bortelaget etter at Kirill Perevalushkov først hadde utlignet, før Lars Robin Engström styrte inn to hjørneslag.

FOR TO DAGER SIDEN: Stabæk knuste Konnerud

Raknet etter pause

I andre omgang raknet det fullstendig for Høvik. Innen omgangen var fem minutter gammel, hadde Bendik Gunnerud Sørensen og Kristian Kjernaas Juvet økt til 5-1 til bortelaget. Når så Martin Bjølgerud Nørgaard la på til 6-1, så Høvik-benken seg nødt til å ta timeout.

Likevel var det Mjøndalen som scoret også det neste målet. Kristian Andersen satte inn bortelagets syvende i det 58. minutt, før Alexander Serov omsider reduserte syv minutter senere.

Rostislav Bashmur scoret to ganger for Mjøndalen i løpet av en femminuttersperiode midtveis i andre omgang, før en ny Kristian Andersen-scoring sørget for at gjestene nådde et tosifret antall scoringer.

Iskander Nugmanov fikk inn et trøstemål for Høvik fem minutter før full tid.

LES OGSÅ: Marerittstart førte til braktap for Høvik

Ligger utsatt til

Høvik ligger dermed på 8. plass, og det er kun målforskjellen som holder dem foran nettopp Mjøndalen, som innehar kvalifiseringsplassen.

Høvik har derimot to kamper mindre spilt enn de fleste av rivalene, og med seiere i begge de utsatte kampene, kan de klatre ut av den verste nedrykkskampen og opp til 6. plass.

Ubeseirede Stabæk leder eliteserien. Onsdag 2. januar møtes Stabæk og Høvik til lokaloppgjør på Stabekkbanen. Kampen begynner kl.19.00.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.