Skip to main content

Hør episode to av vår Stabæk-podkast!

SNAKKER OM STABÆK: Richard Jansen (t.v.) og Tor Bjørnar Holmlund skal snakke om Stabæk i podkasten «En Skaal på Blaa».

Denne uken snakker vi om alle trenerne Stabæk har hatt i eliteserien i podkasten «En Skaal på Blaa». Fra Lars Tjærnås til Toni Ordinas. Og selvfølgelig – Kallmann Ballok.

  • Hør episoden i avspilleren øverst i saken

I podkasten «En Skaal på Blaa» skal Budstikka-journalist Tor Bjørnar Holmlund og Stabæk-mannen Richard Jansen prate om fotballklubben som preger store deler av deres liv.

Og denne uken kjører vi i gang en skikkelig godbit for Stabæk-folket. Vi tar for oss alle de trenerne som Stabæk har hatt i eliteserien. Fra Lars Tjærnås i 1995 til Toni Ordinas i dag.

Med oss på supporterpuben Onkel Blaa har vi ingen ringere enn tidligere Stabæk-trener Gaute Larsen. Han er i dag teknisk direktør for klubbens akademi, men trente også Stabæk i 2001 til 2004.

Han forteller åpenhjertig om hvordan det var å få sparken i Stabæk. Hvordan han fikk vite det av en VG-journalist og hans egne barns reaksjon på at pappa fikk sparken.

Vi får også høre om snusbruken til Anders Linderoth, grunnlaget for suksessen til Jan Jönsson som tok seriegull i 2008, godbiten fra Richard Jansen om Kallmann Ballok og mye, mye mer!

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.