Skip to main content

Holmen – Vollen utsatt

INGEN KAMP: Det blir ingen kamp mellom Holmen og Vollen på Holmen Arena tirsdag. Slik så det ut der i helgen. Dermed blir det heller ingen direkteoverføring av kampen på budstikka.no . Den er utsatt til 27. april kl. 18.30.

4. divisjonskampen mellom Holmen og Vollen er utsatt på grunn av snø og is på Holmen Arena. Dermed blir det ingen breddekamp på budstikka.no denne uken.

Dermed blir det heller ikke noe direktesendt lokaloppgjør på budstikka.no denne uken.

LISTEN OPPDATERT: Disse fotballkampene sender vi sesongen 2018 

– All aktivitet på Holmen Arena er utsatt til neste uke på grunn av snø og is på kunstgressbanen, sier Espen Johansen, daglig leder i Holmen Fotball.

– Det er beklagelig, men vi har ikke muligheter til å få banen klar, sier han.

Dermed har Holmen fått en kronglete start på sesongen. Deres første bortekamp mot Lommedalen ble utsatt på grunn av snø i Lommedalen.

Tirsdagens kamp mot Vollen blir utsatt til 27. april, og neste ukes bortekamp mot Årvoll er utsatt på grunn av at Årvoll møter Vålerenga i 1. runde i cupen.

– Det er ikke optimalt, selvfølgelig, sier Espen Johansen.

Viser Asker 2

Det betyr at neste breddekamp på budstikka.no blir neste ukes oppgjør mellom Asker 2 og Heggedal. Den kampen spilles 17. april kl. 20.15 på Føyka.

I kveld viser budstikka.no Stabæk 2s seriestart i kveld: – Skal underholde seerne

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.