Oslojuvelene - Holmen 1-3

- Deilig med 3-1 i 2. kvalrunde. Ønsker meg Vålerenga i neste, takk, skrev Holmen-trener Bård Heggset på sin Facebook-side etter onsdagens seier.

Overfor Budstikka utdyper Holmen-treneren:

- Vålerenga hadde vært en bra motstander. Det hadde vært fint å terge Morten Tandberg (assistenttrener i Vålerenga, og tidligere Bærum-trener) litt, sier Heggset.

Ikke Stabæk

Den første ordinære runden i NM blir satt opp fredag, og som 3. divisjonslag er det gode muligheter for at Holmen kan få en hjemmekamp mot et eliteserielag.

- Hva med å få Stabæk på besøk?

- Stabæk er det ingen som bryr seg om. Vi vil gjerne har Vålerenga og sette publikumsrekord på Holmen. Det vil det bli med Vålerenga.

- Hvor langt kan dere gå i cupen?

- Møter vi VIF går vi i hvert fall til 2. runde, gliser Heggset.

LES OGSÅ: Kontraktsbonanza i fotballklubb: Signerte fire spillere på én kveld

I den første kvalifiseringsrunden til norgesmesterskapet, slo Holmen Lokomotiv Oslo 2-0. Da passer det vel godt for Asker-laget å ta enda et Oslo-lag i den første ordinære runden.

Lå under

Det var hjemmelaget som åpnet best Rommensletta kunstgress, og Oslojuvelene tok ledelsen tidlig i den andre omgangen.

LES OGSÅ: Holmen får to nye hovedtrenere

Men etter det våknet de rødkledde fra Holmen. Scoringer av Mikkel Røisland, Jakob Bergman Hole og Simen Havn Strysse snudde kampen til Holmens fordel.

- Vi ble kjempet, sparket og kriget i senk de første 60 minuttene. Men vi kom sterkere mot slutten, sier Holmen-treneren.