Skip to main content

Holdt Vålerenga til uavgjort

Stabæks keeper Siri Ervik holdt buret rent i lørdagens kamp mot Vålerenga. 

Foto: Karl Braanaas

Stabæks fotballkvinner holdt stand mot Vålerenga i lørdagens treningskamp. 

TRENINGSKAMP, VÅLERENGA – STABÆK 0–0

Stabæks fotballkvinner tok lørdag turen til Oslo for å forberede høstsesongen med treningskamp mot Vålerenga.

Stabæk har hatt en tung sesong i Toppserien så langt i år, og var nok ute etter å finne godformen før de tellende kampene starter. Mot Vålerenga fikk Stabæk en liten opptur, da de holdt buret rent i kampen som endte 0–0. 

– Det var mye positivt. Vi ligger der vi ligger på tabellen, så da er alle kampene viktige frem mot oppstart av serien igjen. Det var et hakk opp i dag mot Vålerenga. De er et godt lag og hadde kanskje noen flere sjanser enn oss, men alt i alt synes jeg det var en grei kamp. Vi har fått tilbake VM-spillere og fått inn et par nye spillere med Live på midtbanen og Sara på kant, sier toppspillerutvikler Ingvild Stensland som sammen med assistent Martin Lindmark hadde ansvaret på benken i lørdagens kamp. 

Lite tempo

Kampen gikk også i ferietempo, men da det var spilt i litt over 20 minutter fikk Vålerenga kampens første store sjanse da en Stabæk-klarering gikk på innsiden av stolpen og ut. 

38 minutter ut i kampen fyrte Vålerengas Synne Christiansen av et skudd innenfor Stabæks 16-meter, men skuddet strøk tverrliggeren til keeper Siri Ervik. 

Gjestene fra Bærum kombinerte fint ved et par anledninger, men slet med å finne de store åpningene i VIF-forsvaret i 1. omgang. Dermed sto det 0–0 til pause. 

Vålerenga fortsatte der de slapp i 1. omgang, og fikk en dobbeltsjanse etter 60 minutter. Det første skuddet ble reddet av keeper Ervik, mens returen ble satt over. 

Stabæk var også nære, men presisjonen innenfor Vålerengas 16-meter var til tider for svak for at de fikk de helt store sjansene. Dermed ebbet det ut med 0–0. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.