Skip to main content

- Hele klubben ønsket å slå tilbake med seier

Balal Arezou er indisk seriemester.
Balal Arezou er indisk seriemester.

Asker slo hardt tilbake etter en vanskelig uke. Trener Gaute Larsen var strålende fornøyd etter 5-2 mot Mo.

Torsdag ble klubben for første gang nevnt i forbindelse med kampfiksingsaken og på fredag ble en navngitt Asker-spiller siktet for resultatmanipulering sammen med tre spillere fra Follo. Lørdag slo klubben knallhardt tilbake.

- En herlig seier, alle spillerne ga alt for klubben, smiler Asker-spiller Vajebah Sakor

Kjørte over Mo

Unggutten spilte strålende da Asker herjet med Mo IL. Etter 61 minutter var han iskald da han fikk muligheten etter et innlegg fra venstre. Fra kort hold banket han inn 2-1 til hjemmelaget.

Les referat fra kampen her.

Da hadde Asker vært det beste laget gjennom hele kampen, men slitt med å få uttelling på sine mange store sjanser. Dermed sørget Didrik Iversen for å holde spenning i kampen med sin 1-1 scoring. Etter scoringen til Sakor var det ikke lenger tvil.

- Det er deilig å komme tilbake på vinnersporet, og idag viste vi at både konsentrasjonen og viljen til å vinne er på plass, uttaler han.

Viktig for hele klubben

Asker-trener Gaute Larsen mener få andre triumfer har smakt like godt som lørdagens seier.

- Måten vi slo tilbake på idag var fantastisk. Vi spilte nydelig fotball og avsluttet det hele med å score et av årets mål, sier Larsen og sikter til Balal Arezou sitt dribleraid i forkant av 5-2 scoringen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.