Skip to main content

Haslum vurderer protest etter Bodø-kampen

Erlend Mamelund og Haslum HK må til Russland i europacupen.
Erlend Mamelund og Haslum HK må til Russland i europacupen.

Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno var ikke fornøyd med en dommeravgjørelse rett før slutt mot Bodø. Det kan ende med protest.

Haslum - Bodø 24-26

- Den avgjørelsen blir etter min mening matchavgjørende. Dommeren snur om på spillet, og gjør om avgjørelsen. Det er feil, og vi vil vurdrere å protestere på avgjørelsen, sier Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno.

Det var bare 28 sekunder igjen av kampen da den ene av kampens to dommere blåste for angrepsfeil, trodde i hvert fall drøye 500 tilskuere på tribunen. Men etter det Budstika erfarer, var det noen på tribunen som blåste i en eller annen fløyte, og dommeren gjorde etter en diskusjon med sekretariatet, om på avgjørelsen, og ga ballen til Bodø.

- I så fall er det en formell feil, og vi vil protestere. Får vi medhold, kan kampen bli spilt på nytt. Det har skjedd tidligere, sier Skarpsno.

Omkamp

- I beste fall kan vi få en omkamp. Er det en formell feil, så er det en feil, mener Skarpsno.

- Dere lå under med to mål og det var 28 sekunder igjen av kampen. Hadde dere ikke tapt uansett?

- Jeg mener at den situasjonen var helt kampavgjørende. Hadde vi scoret med en gang, hadde vi hatt en mulighet, mener Haslum-treneren.

I løpet av torsdagen må Haslum sende inn en skriftelig protest - hvis de kommer til å gjøre det.

Budstikka har ikke klart å få en kommentar fra noen av dommerne.

Fortsatt gullmuligheter

Selv om Haslum tapte for Bodø, har de fortsatt en mulighet til en ren seriefinale mot Elverum 26. mars i Nadderudhallen. De må slå Nøtterøy borte onsdag. Klarer de det, og Elverum vinner sine to neste mot Drammen og Runar, må Haslum slå Elverum med fem mål hjemme i Nadderudhallen i sesongens siste kamp. Da er de seriemestere. Vinner de med mindre, spiller uavgjort eller taper, er Elverum mestere.

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.