Skip to main content

Haslum tapte mot Bodø

Haslum sliter mot bunnlaget Bodø.
Haslum sliter mot bunnlaget Bodø.

Haslum tapte kampen med fem mål og er dermed hektet av helt i tetkampen i eliteserien.

Bærumslaget fikk det ikke til å stemme, borte mot bunnlaget Bodø. Til pause ledet hjemmelaget 15-8, og da dommeren blåste i fløyta etter 60 minutter var stillingen 17-12 i hjemmelagets favør.

 - Vi var rett og slett ikke gode nok i denne kampen. Dessuten hadde de en veldig god keeper, sier Haslums assistenttrener Tarjei Sundal.

 

Fire Mamelund-mål

Hjemvendte Erlend Mamelund klarte ikke å dominere kampen i Bodø Spektrum. I en kamp der det hadde møtt opp over 1.800 tilskuere.

 - Jeg spilte helt dynge og har masse å gå på. Vi kan bare glemme alt gullsnakk etter denne kampen, sier Erlend Mamelund.

 

Runar tapte også

For at Haslum skal klare å kjempe seg inn i gullkampen er de avhengige av at topplag som Runar og Elverum taper en del poeng utover vinteren og våren.

I går gikk Runar på en smell og tapte mot bunnlaget Viking.
Elverum vant derimot mot Drammen og laget fra Hedmark leder nå serien fire poeng foran Runar og Haslum. Men laget fra Sandefjord har tre kampen mindre spilt enn Elverum og to kamper mindre spilt enn Haslum.

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.