Skip to main content

Haslum-profil sponser erkefienden med 50 øre per tilskuer

BIDRAR: Erlend Mamelund sponser erkerivalen under kronekampen mot FyllingenBergen. FOTO: MARIUS DALSEG SÆTRE
BIDRAR: Erlend Mamelund sponser erkerivalen under kronekampen mot FyllingenBergen. FOTO: MARIUS DALSEG SÆTRE

Erlend Mamelund og Tom-Eirik Skarpsno med håndsrekning til Elverums vanskelige økonomi.

- I mine øyene viser dette Erlend Mamelunds storhet. Han beviser at han kan tenke to tanker samtidig. På den ene siden kommer han aldri til å spille her, og på mange måter liker han ikke Elverum, men han er klok nok til å forstå at vi trengs i norsk topphåndball, sier markedssjef i Elverum, Kalle Björkman til ostlendingen.no.

Anledningen er at Elverum arrangerer en såkalt kronekamp i den andre sluttspillskampen mot FyllingenBergen, hvor personer som melder seg gir et visst antall kroner per tilskuer som kommer. Klubben sliter med økonomien, og forsøker blant annet med dette initiativet å samle inn nærmere to millioner kroner.

Ifølge ostlendingen.no styrer Elverum Håndball mot en negativ egenkapital på 3,1 millioner kroner. Om de fyller hallen mot FyllingenBergen kommer det 2500 personer – og Mamelund har lovet å gi 50 øre per tilskuer – et beløp som kan bli så høyt som 1250 kroner.

- Det var ganske enkelt å svare ja. Man kan si mye om Elverum, men én ting er klart: andre klubber har mye å lære av det Elverum har fått til utenfor banen. De har bygd en håndballkultur som er helt fantastisk, sier Mamelund til avisen.

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno har også meldt seg, med 25 øre per tilskuer.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.