– Jeg har en god følelse med tanke på den tredje og avgjørende kampen i Halden søndag. Jeg tror vi har en god mulighet, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

Nederst i denne saken kan du se sendingen fra håndball TV!

Torsdag kveld slo Haslum ettertrykkelig tilbake mot Halden da de vant 25–22 over østfoldingene hjemme i Nadderud Arena foran 761 tilskuere.

Dermed berget de en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i sluttspillet, etter at Halden vant hjemme i Remmenhallen sist helg. Søndag skal de to lagene tilbake til Halden for å avgjøre det hele.

Stockfleth legger ikke skjul på at det er vanskelig å møte Halden i Østfold.

– De har en intim, og litt sliten hall, men det er bra trøkk der og de har hjemmepublikum i ryggen. Det hadde vi også her torsdag, og det hjalp oss bra, sier Haslum-sjefen.

– Hvordan skal dere ta Halden søndag?

– Jeg tror ikke matchplanen blir så annerledes enn i de to første kampene. Vi har hatt god treff bakover på banen, men vi må heve oss litt på adkomst og kontra, sier han.

LES OGSÅ: Haslum-profil: - Vi satte inn et ekstra gear

Keeperhelt: – For tidlig å ryke

En av dem som sto frem som en matchvinner i torsdagens kamp, var Haslum-keeper Håvard Åsheim. Og det skulle bare mangle, skal vi tro ham selv.

– Jeg sto ikke en spesiell god kamp borte mot Halden, så jeg er fornøyd med at jeg gjorde en bedre kamp denne gangen.

– Dessuten synes jeg det er for tidlig for Haslum å ryke allerede i kvartfinalen i sluttspillet. Nå er det helt åpent, og jeg tror vi har en god mulighet til å gå videre, mener Åsheim.

LES OGSÅ: Haslum profil kritisk: – Det er for lang pause

Gir seg

Skulle det gå galt søndag, kan kampen mot Halden bli hans siste i Haslum-trøya for denne gang. Neste sesong skal han spille i Sverige og Skövde.

Han er ikke den eneste som gir seg i klubben etter denne sesongen. Også Håvard Johannessen (legger trolig opp) og Magnus Søndenå (Danmark) forlater Nadderud Arena etter 2017/18-sesongen.

I en eventuell semifinale møter Haslum enten Arendal eller vinneren av oppgjøret Kolstad-Elverum. Kolstad slo overraskende Elverum torsdag kveld, og de to må spille en tredje og avgjørende kamp søndag.

LES OGSÅ: I dag kan han spille sin siste toppkamp for Haslum